2777
2789
عنوان

مردی ‌که خانمش رو میزاره باهرپوششی بره بیرون ینی بی غیرته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 73 پست

آره عزیزم ب نظربی غیرته آخه خودمرده نمیفهمه ک اگه زنش بااین پوشش بره بیرون مردای دیگه میگن ....بنظرم اون مرده میخادبگهزن من خوشگله والاماهم خوشکلیم ولیحجاب داریم

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شمارو دارم به سختی مانتو خوب پیدا میکنم.بنظرم بی غیرته اون مرد ولی خود خانوم‌باید درست لباس ...

واقعا؟منم گاهی میدوزم ولی خب مانتوهای توبازار خیلی خوسگلن فقط میخرم واس عروسی .بع شوهرن میگم این حرفا رو میزنه و میگه اونا بی غیرتن که میزارن همه جاشونو ببینن مردم

گل پسرم دوستت دارم💖
واقعا اين حرفا ديگه چيه يني چي ك بي غيرته . حالا چون ب شما اجازه نميدن بايد بياي توهين كني؟

وا من خودم مجردی جلوباز پوشیدم تایپیک رو بخون عزیزم من پرسیدم واقعا اینا بی غیرتن مگه میشه کسی رو زنش غیرت نداشته باشه

گل پسرم دوستت دارم💖
درسته ولی وقتی به خودمون مربوطه باید برخلاف عرف بگردیم ؟این چه کمبودیو نشون میده

بازم خلاف عرف یا شرعش به خود خانم ربط داره نه به یکی دیگه. 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بی غیرت اونیه که همسرشو تو ۶ لا پارچه قائم میکنه ولی چشمم دنبال ناموسه مردمه

البته به عرف محلم بستگی داره تو محیط های بسته مردها حساسترن چون دوس ندارن توجه ها جلب بشه به همسرشون خب طبیعیه کاملا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما خانمها اگر نسبت به هیچ چیز مردها حساس نبودیم اونوقت بگیم نه..

والا کم نیستند زنهایی که شوهراشون ولشون کردند به حال خودشون ولی میبینی با یکی دیگه ریختند رو هم ....تو همین سایتم کلی بوده ک گفتند فلان دوستمون راه دادیم خونه با شوهرم ریخت رو هم زیادی باز بود زیادی چشم و ابرو میومد..

زن هم باید باحیا باشه هم پوشش متعارف باشه واقعا اینکه رنگ شورت و سوتین طرف ملت بفهمن چه معنی داره!

هرچیزی عرفی داره 

بعضیا یه جور لباس میپوشن آدم جلو داداششم نمیپوشه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
چون شماها یاد گرفتید همیشه یکی بالا سرتون باشه این جور مردها رو بیغیرت میدونید، زن خودش یه انسانه با ...

افریت شوهر من خدارو شکر باشعوره و میدونه که من خودم باید پوششمو انتخاب کنم بی غیرت مردیه که زنشو برده خودش میدونه

شما برا لباست تصميم بگير لازم نيس نگران غيرت مردا تصميم بگيرى    

نگران غیرت مردا تصمیم بگیری؟واااات؟شما جمله بندی رو یادبگیر بعد بیا اینجا حرف بزن 

گل پسرم دوستت دارم💖
واقعا؟منم گاهی میدوزم ولی خب مانتوهای توبازار خیلی خوسگلن فقط میخرم واس عروسی .بع شوهرن میگم این حرف ...

شوهر منک همچین حرفی نمیزنه ولی خودمم از این مانتوها خوشم نمیاد دوست دارم راحت باشم نکه همش معذب باشم بنظرم بعضی جلو بازا قشنگن ولی من دوسشون ندارم 

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی