2777
2789

فقط خواهش از ته دل کمک کنین اخه هزینه قرار بکنم ..ارکوپال دارم 6نفره طرحشو میزارم الان چینی هم دارم 12نفره میخوام 24نفرش کنم به نظرتون کدومو زیاد کنم

بزار تا بگم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مثل مال منه.... منم همینو دارم ۳۶ نفره 

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

برا مهمونی چینی قشنگتره. اما شاید هزینه اش گرونتر باشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

چینو را بزار ببینم من چینی سفید ساده دوس دارم

اره استفاده کردم.. راضیم سبکه اذیت نمیکنه ..

ببین من ۱۲ تا آرکوپال دارم برای مهمونیای خودمونی تر استفاده میکنم.۳۶ تا چینی زرین برای مهمونی های زیاد و مهمتر.به نظرم واسه غذا چینی شیک تره.البته سنگینترم هست و مراقبتم میخواد تو شستشو.من برای پذیراییه میوه آرکوپال میارم بیشتر .البته میوه خوریام ۱۷ تاس.یه بار یکیش شکست رفتم یه دست خریدم.