2777
2789
عنوان

قانون جذبیا بیان داخل!!!

327 بازدید | 6 پست

من این چند روز بابت زندگیم و یه سری مسائل خیلی ناراحت بودم از زمین و زمانم شاکی ... افکار خیلی منفی داشتم و ناراحت بودم ک دیروز ۲ سری بیخودی دعوا راه افتاد با راننده تاکسی و همسایه ....میدونمم بخاطر افکار منفی ک داشتم ک این اتفاقارو جذب کردم میخواستم بدونم با پاکسازی(هواپونو) از شرش ارتعاشات منفی که فرستادم خلاص میشم شده شما پاکسازی کرده باشین متوجه تغییراتی بشین؟؟🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاکسازی رو من مرتب انجام ندادم ولی همون لحظه که انجام میدی حس خوب میده اگه مرتب انجام بدی گره از کار ...

راه های دیگ ای هم برای پاکسازی سراغ دارین ک ارتعاشات منفی خنثی کنه؟

دوزه شکر گذاری رو انجام بده به خواسته هات فکر کن نه ناخواسته ها توجه و تمرکزت روی خواسته ها باشه 107تا خواسته ات رو بنویس خواسته ات رو با خوشحالی تجسم کن سناریو نویسی انجام بده دیگه تمرین ستاره قطبی رو سرچ کن از استاد عباس منش هست اگه تلگرام داری بزن عباس منش کانال عباس منش میاد تمرین ستاره قطبی توش هست