2777
2789
عنوان

سقط برای دومین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 31 پست
شمابایدسرکلاژ میکردین

بله روزی ک سقط شد فرداش نوبت سرکلاژ داشتم. دکتر احمقم گفت من الکی سرکلاژ نمیکنم باید بری سونو اگه طول سرویکست کوتاه شده بود سرکلاژ میکنم 

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر کدوم یک سال طول کشید تا باردار بشم اولیش با دارو ولی دومی طبیعی. شما چرا سقط کردی؟ من ک دکتر ...

منم دقبقا یکسال طول کشید بار اول با کلومیفن و اینچیزا باردار شدم

بار دوم بعد از عکس رنگی باردار شدم،همه چی خوب بود ولی خودبخود سقط شد

دکتر متخصص سقط مکرر رفتم گفت باید امپول و سرم در بارداری بزنی که سقط نشه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
ممکن بود برای لانه گزینی باشه. ب نظرم پیش دکتر برو بهتره

لانه گزینی چیه؟؟؟

چند روز بعد رابطه امکان داره دلیل خونریزی لانه گزینی باشه؟

من دوتا بچه دارم اینجوری نبودم تا الان

منم دقبقا یکسال طول کشید بار اول با کلومیفن و اینچیزا باردار شدم بار دوم بعد از عکس رنگی باردار شدم ...

ان شاءالله دیگه هیچ وقت این اتفاق برامون نیفته

لانه گزینی چیه؟؟؟ چند روز بعد رابطه امکان داره دلیل خونریزی لانه گزینی باشه؟ من دوتا بچه دارم اینج ...

وقتی جفته میخاد بچسبه ب رحم ممکنه خون ریزی یا لکه بینی داشته باشی. اگه تو اقدام نیستی ک دلیلش چیز دیگس

خدا صبرت بده طفلی نی نی 😭😭😭😭😭 چرا سرکلاژ نکردی خوب 

دکتر احمقم گفت تا طول سرویکست کوتاه نشه من سرکلاژ نمیکنم. رفتم سونو برا طول سرویکس که رحمم کامل باز شده بود