2777
2789
عنوان

يكي بياد بگه اين بي بي مثبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 60 پست
Tهمیشه هاله کمرنگه‌؟

نه اصن هاله نمیفته. هیچی نمیفته.. این مثبته ک افتاده. حالا یا کمرنگ یا غلیظ ولی بلاخره میفته میشه مثبت

محدودیت فقط توی ذهنته! هرکجا هستی، جوونه بزن. خوب یا بد، تو چیزهای زیادی داری که بخاطرشون شکرگزار باشی. انرژی مثبت تنها چیزیه که هرچقدر به بقیه بديش بیشتر به دست میاری 😌من یه بمب انرژیم😂😂من خیلیگوگولی مگولی ایم البته از دوووور دوووووووور خیلی دوووووووووررررر😁😁😁دوستان ببخشید من الزایمر دارم تاپیک میزنم یهو میرم ممکنه جوابتونو هیچوقت یادم نیفته بدم😌😌😌😌😌من همونیم ک گیساشو چیدن بعد دیدن گیس کوتاهم بهم میاد و ضایع شدن هار هار هار😁😁😁اصلا قدیمی نیستم کاربری سابق هم ندارم، صلوات هم نمیخوام، ریپلی هم بکنید حتی نظر مخالفتونم هی بگین امااااا سر جدتون موضوع تبادل نظرمو نپسندین😂😂😂راستی میدونستی وقتی میخونم کاربر فلانی صدا زده چ خوشحال میشم؟؟ صدام بزنین زیاااد آباریکلا خانوم قیزا. از من به شما نصیحت ازدواج فامیلی نکنید ولی، هیچ فامیلی اونقدر خوب نیست بخای یه بار دیگه باهاش فامیل شی:)))  اینقدر گفتین مادرشوهر مادرشوهر که هروقت میبینمش میخام شاتگانمو دربیارم خون را بندازم. نکنین این کارا رو. نی نی سایت جاییه که میتونه از یه عروس گوگولی مگولی مث من، صدام حسین بسازه (صدام or سدام or ثدام؟) میای سایت، میبینی نه تنها شناسایی شدی، بلکه یه بی‌شعور که اسمش مثلا فامیله داره کل زندگیتو برا بقیه تعریف میکنه.! چقد بیکارین اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست هم داشته باشی مثبت در میاد. صبر کن اگه ۱۰ روز عقب انداختی برو آزمایش خون

خب سوالم اينه؟ 

كيست باعث ميشه بي بي هر روز پر رنگ تر بشه؟ واقعا تاثير داره 

اين ماه سه تا فوليكول خوب داشتم ٢٠ ، ٢١، ٢٢

من مجردم یکی ب من بگه از کجا میفهمین بی بی مثبته یا منفی؟😐

دوتا خط بندازه مثبت. حتی اگه یکی دیگه کمرنگ باشه. اگرم کلن یکی بود منفی

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
داره عزیزم به خاطر تغییرات هورمونی که ایجاد میکنه گاهی بی بی مثبت میشه بهتره صبر کن اگه ۱۰ روز عقب ا ...

فقط یه نوع کیسته ک بی بی رو مثبت میکنه فولیکولایی ک کیست میشن مثبت نمیکنن و تغیرات هورمونی هم دخیل نیست چون تا hcgترشح نشه بی بی مثبت نمیشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خب سوالم اينه؟  كيست باعث ميشه بي بي هر روز پر رنگ تر بشه؟ واقعا تاثير داره  اين ماه سه ...

عزیزم کیست تغییرات هورمونی ایجاد میکنه و این باعث میشه بی بی مثبت بشه. صبر کن از تاریخ مریضی ده روز که رفت و پریود نشدی بعد برو آزمایش خون ایشالله مثبت بشه.

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
تا حالا شده بی بی چک بزاری و مثبت باشه و آزمایش خونت منفی شده باشه؟؟

اره ي بار شده ، ولي هاله خيلي كم رنگ بود از اين دوتا خيلي كم رنگ تر، تازه كيست هم نداشتم، اين ماه بار اولم كيست دارم هر ماه سونوگرافي ميرم 

بعد از سه روز كلا منفي شد بي بي چك

من کیست داشتم اونم زیاد ولی مثبت نشون نمیداد بی بی بر اساس هورمونه 

خب گلم بدن هرکسی یه جور نیس که. کیست هم چون تغییرات هورمونی داره تو بدن گاهی تست رو مثبت نشون میده برای اطمینان باید صبر کنه تا ۱۰ روز از تاریخ پری بگذره بعد بره خون

روی کیت که مثبت. مبااااااااااارک. منم دعا کن 

🍷🍀🌹

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
اره ي بار شده ، ولي هاله خيلي كم رنگ بود از اين دوتا خيلي كم رنگ تر، تازه كيست هم نداشتم، اين ماه با ...

آها برو دکتر بهت آمپول میزنه اگه بچه بود که مشخص میشه اگه نه که پریود میشی