فقط یه نوع کیسته ک بی بی رو مثبت میکنه فولیکولایی ک کیست میشن مثبت نمیکنن و تغیرات هورمونی هم دخیل ن ...
عزیزم بدن همه ما یه شکل نیس شماهم نوع کیست این خانوم رو نمیدونین. پس بهتره امید الکی ندین که بعد بخوره تو ذوقش بهتره صبر کنه بعد آزمایش خون بده ایشالله مثبت هم باشه. کسی حسودش نیس که
زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تروخدا يعني واقعا مثبته؟؟؟ اخه دو روز مونده ب پريودم؟ يعني ميشه؟ ميترسم برم ازم ...
اسی من اینجور تستی داشتم بهمن ۹۷ کم رنگ مثبت فک کردم حامله ام بعدش نزدیکی کردیم یهو عادت شدم زود رفتیم آزمایش خون دادیم گفت منفی بوده 😔ولی الان حامله ام دست راستم بر سرت انشالله که بارداری حتما خبرم کن ازمایش اگه دادی دعا کردم برات