2777
2789
عنوان

يكي بياد بگه اين بي بي مثبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 60 پست
فقط یه نوع کیسته ک بی بی رو مثبت میکنه فولیکولایی ک کیست میشن مثبت نمیکنن و تغیرات هورمونی هم دخیل ن ...

عزیزم بدن همه ما یه شکل نیس شماهم نوع کیست این خانوم رو نمیدونین. پس بهتره امید الکی ندین که بعد بخوره تو ذوقش بهتره صبر کنه بعد آزمایش خون بده ایشالله مثبت هم باشه. کسی حسودش نیس که

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
تا حالا شده بی بی چک بزاری و مثبت باشه و آزمایش خونت منفی شده باشه؟؟

اهان راستي سري پيش ك هاله كم رنگ انداخت بعد از ي ربع بيست دقيقه بود، ولي الان همون لحظه انداخت 

هم ديروز هم امروز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا يعني واقعا مثبته؟؟؟  اخه دو روز مونده ب پريودم؟  يعني ميشه؟  ميترسم برم ازم ...

اسی من اینجور تستی داشتم بهمن ۹۷ کم رنگ مثبت فک کردم حامله ام بعدش نزدیکی کردیم یهو عادت شدم زود رفتیم آزمایش خون دادیم گفت منفی بوده 😔ولی الان حامله ام دست راستم بر سرت انشالله که بارداری حتما خبرم کن ازمایش اگه دادی دعا کردم برات

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 
عزیزم بدن همه ما یه شکل نیس شماهم نوع کیست این خانوم رو نمیدونین. پس بهتره امید الکی ندین که بعد بخو ...

اره عزيزم صبر ميكنم بدا ميرم ازمايش 

چون اصلا دلم نميخواد باز جواب منفي بگيرم 

انشالله مثبت باشه براي همه دعا ميكنم شماهم براي من دعا كنيد 

كيست من فوليكولار 

فوليكولام دوتاش بزرگ شده بود ك دكتر گفت كيست شده زياد سايزش بزرگ شده

اره عزيزم صبر ميكنم بدا ميرم ازمايش  چون اصلا دلم نميخواد باز جواب منفي بگيرم  انشالله م ...

خیره ایشالله عزیزم. نگران نباش.خبرشو بیاری واسم

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
عزیزم بدن همه ما یه شکل نیس شماهم نوع کیست این خانوم رو نمیدونین. پس بهتره امید الکی ندین که بعد بخو ...

من فقط درجواب شما گفتم ن تغیرات هورمونی نه کیست باعث مثبت شدن نمیشن شاید اگ کاذب باشه مشکل دیگه ای باشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...