2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی قوه تخیل خیلی خوبی داشتم

تنها چیزی که توش خوبم فکر و خیالامه 

هر وقت اونجا حالم خوب باشه دنیامم آروم تره

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

من وقتمو نگرفته وقتی بچه بودم همش تو فکر دکتر شدن بودن و خوشبختی اما خب خوشبخت نشدم زمانی که داشتم خوشبختی رو حس میکردم نامزدم فوت کرد دقیقا دو روز قبل از عقدمون اما خب به ارزو دکتر شدنم رسیدم اما اون اتفاق خوشحالیمو خراب کرد

اخه من خیلی دیگ فکر میکنم یا تو ایندم یا تو گذشته بیشتر اینده ولی نمیدونم چطوری بزارمش کنار اخه خیلی ...

آره واقعا خیلی مزه میده

شایدم اشتباهه

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
من وقتمو نگرفته وقتی بچه بودم همش تو فکر دکتر شدن بودن و خوشبختی اما خب خوشبخت نشدم زمانی که داشتم خ ...

وای دقیقا از بچگی تو فکر دکتر شدن بودم ولی الان نمیتونم ذهنمو کنترل کنم این بزرگترین مانعمه اگ جلوشو نگیرم نمیتونم هیچی بشم...وای چقد بد بدترین اتفاقی ک میتونه بیوفنه همینه الان اوضات چطوره

من همیشه سردرگمم انگار وسط یه جای غریبه گم شدم که نه کسی هست نه موجود زنده ای پریشونم همش نمیتونم به چیزی فکر کنم نمیدونم چه مرگمه😐

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
چ جالب حتما قید همه چیزو زدی؟؟؟

نمیدونم باور کن 😐همسرم میگه بنظرت مثلا فلان چیزو بخریم اصلا نمیتونم فکرکنم که خوبه یابده میدونی انگار تواین دنیا غریبه ام تواین شهر توخونه خودمم باشوهرخودم حس میکنم هیچکس آشنا نیس حسه خیلی بدیه واقعا

فلک تيرم نزن بالم شكسته/غباري بي كسي برمن نشسته/درخت باغ تو سبزه هميشه/خراشيدي دلم رامثل شيشه/رفيقان قدريگديگربدونيد اجل سنگست وادم مثل شيشه
وای دقیقا از بچگی تو فکر دکتر شدن بودم ولی الان نمیتونم ذهنمو کنترل کنم این بزرگترین مانعمه اگ جلوشو ...

سعی کن بهش فکر نکنی واقعا جز ضرر چیزی نداره من درمورد رویاهام فکر میکردم اما خب به رویا خوشبختی نرسیدم 

الان بهترم با شروع دانشگاه و شیفت  یکم سرگرم شدم اما نمیشه واقعا خیلی سخته من تمام عزیزامو از دست دادم

وای دقیقا از بچگی تو فکر دکتر شدن بودم ولی الان نمیتونم ذهنمو کنترل کنم این بزرگترین مانعمه اگ جلوشو ...

سعی کن بهش فکر نکنی واقعا جز ضرر چیزی نداره من درمورد رویا فکر میکردم اما خب به رویا خوشبختی نرسیدم 

الان بهترم با شروع دانشگاه و شیفت  یکم سرگرم شدم اما نمیشه واقعا خیلی سخته من تمام عزیزامو از دست دادم