2777
2789

دوستان من تازه عروسم 

اتاق خوابم خیلی کوچیکه سرویس خوابم الان میذارم(هنوز نچیدم از تو نت عکسشو میذارم) تو اتاقم کمد دیواری ندارم من خودم یه کمد رخت آویز گرفتم 

نمیدونم تشک و پتو مهمونو کجا بذارم بنظرتون میشه تو پذیرایی کمد دیواری زد؟اگه نظر دیگه ای دارید لطفا بگید

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا اتاق خواب دارم که جفتشون از ٦ متر هم کمترن

ولی بااینحال تو یکیش کمد دیواری زدم فقط بخاطر همین رختخواب مهمان

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
من دوتا اتاق خواب دارم که جفتشون از ٦ متر هم کمترن ولی بااینحال تو یکیش کمد دیواری زدم فقط بخاطر هم ...

اره من اگه تو این اتاق خواب کمد بزنم دیگه جای کمد خودمو ندارم

بنظرتون تختم از اون مدلهاست زیر تخت رو واسه وسایل اضافی استفاده میکنن؟

فکر نمیکنم از اونها باشه این عکسی که گذاشتی

مگه خودت برای خرید نرفتی اخه? ازونا میخریدی!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

خونت یه خوابه س?

فکر نمیکنم از اونها باشه این عکسی که گذاشتی مگه خودت برای خرید نرفتی اخه? ازونا میخریدی!

اره رفتم ولی اون موقع نمیدونستم خونم کوچیکه

ب نظرم کمد دیواری خیلی واجبتر از کمد خودته کمد دیواری بزن پایینشم کشو بزن ک لباساتو بذاری

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
بله عزیزدلم

مدل پذیراییتونو نمیدونم

مال من یه جوریه که دوجاش عقب نشینی داره. قشنگ میشه کمد گذاشت که البته من یکیشو قفسه کتاب گذاشتم و اون یکیو  نیاز نداشتم

باید ببینی به مدل خونه میاد یا نه نزنی خونه رو بدقواره کنی