2777
2789

تو تاپيك قبليم راجع به دعوامون گفتم ،حالا تازه خانم دست پيش گرفته منو بلوك كرده ،نميدونم با شوهرم چه رفتاري كنم ؟؟چند روز بخاطر اين جريان باهم قهر بوديم ،ولي آشتي كرديم ،ولي ته دلم ازش ناراحتم واسه اون چند روز ،ميگم خواهرت منو بلوك كرده ميگه مهم نباشه واست  منو دخالت نده ميگم پس چطور سر خواهرت با من دعوا كردي چند روز قهر بودي باهام ،نميدونم چه رفتاري باهاش كنم ،بجنگم سر خواهرش ،چه سياستي پيش بگيرم جواب ميده به نظرتون ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم....بهترین راهش اینه سکوت کنی.تو هم بلاکش کن.... بحثو با شوهرت کش نده....قطع ارتباط یا محدود کردن ارتباط.من . این راهها رو در پیش گرفتم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

تو اینجوری فقط خودتو واسه شوهرت بد می کنه بهترین رفتار رو با شوهرت داشته باش و اصلا اهمیتی به خواهرش نده مشکل تو و خواهرش ربطی به شوهرت نداره  ولی اگر می خوای از چشم شوهرت نیفتی با شوهرت قهر نکن

همدردیم....بهترین راهش اینه سکوت کنی.تو هم بلاکش کن.... بحثو با شوهرت کش نده....قطع ارتباط یا محدود ...

من نیز

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه