2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کثیفی چی گلم من خیلی وسواسم رشت زندگی میکنم مدام در حال بشور بسابم

خداروشکر منم تمیزم ولی خب میگم از چی بوجود میاد

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

من و دخترم چند سال پیش،گرفتیم  .

من تخم های شپش دخترم رو همه رو درآوردم.  ولی برای خودم رو اصلا . با چند بار شامپو ریشه کن میشه  .

حوصله کن  . از نظر روحی خودت رو کنترل کن .من که هر شب سس مایونز و سرکه میزدم به موهام   . تا صبح میموند .  حالا نمیدونم اینم کمک کرده یا نه . کلاه یکبار مصرف پلاستیکی میزاشتم.  

عزیزم متاسفانه دختر ۳ساله من خیلی بدقلقل اصلا نمیزاره از بچکی حتی سرشو شونه کنم 

دختر من هم دوسال که بود وقتی از مسافرت برگشتیم گرفت میذاشتمش تو حموم اسباب بازی میذاشتم جلوش تو تشت و شامپو لطیفه میذاشتم رو سرش وبا برس مخصوص شپش موهاشو شونه میکردم الحمدلله با دو سه مرحله پاکسازی شد 

〽اين نيز بگذرد〽ماكه خندان ميرويم😊🚶🏼

خانمی اسپند رو آسیاب کن بعد مثل چایی دم کن بذار یه ربع دم بکشه بعد تو حموم موهاتون رو باهاش بشورین ماساژ بدین به همه جای موهاتون برسه بعدش با یه پلاستیک موها رو بپوشونین چهل و پنج دقیقه بمونه بعدش فقط با آب شستشو بدین بعد اسپند شامپو نزنین دو بار در هفته این متر رو بکن از بین میرن،پسر من تو مدرسه مبتلا شده بود این جواب داد دیگه اصلا نمیگیرین،برای موهای پسرونه یه قاشق غذار خوری اسپند آسیاب شده برای موهای بلندتر بیشتر حتما امتحان کن جواب میده