2777
2789
عنوان

بیاید در دل

80 بازدید | 3 پست

به دختر سه سال نیمه داره جدیدا خیلی لجباز شده بیشتر هم با من لج میکنه با اینکه خیلی باهاش راه میام 

امشب همسرم خونه بود دخترم باز لج می‌کرد شروع کرد به زدن من 

منم به شوهرم گفتم بهش یه چیزی بگو بچه که نباید مادرشو بزنه گفت چی بگم و ختدید 

بعدش دخترم رو پام خوابید بهم گفت چایی بیار گفتم حالا نمیشه خودت بریزی بچه رو پامه گفت از صبح تا شب سر کارم شبم خودم بیام چایی بریزم اگه از همون اول میزدم تو دهنت و کتکت میزدم الان فقط میگفتی چشم البته اینارو به خنده میگفت منم بعد پاشدم چایی ریختم دخترم از خواب بیدار شد خیلی سرفه می‌کرد گفتم بیا بهت دارو بدم شروع کرد به جیغ زدن و طبق معمول لج کردن یهو این قاطی کرد بچه رو شروع کرد به زدن بعدم منو زد از اتاق انداخت بیرون الانم راحت خوابیده 

دیگه عقده اینکه تا حالا منو نزده نداره 

به نظر شما مشکلات کاری و اقتصادی دلیل اینقدر کم حوصله و عصبی باشن همه کارای دخترم به عهده منو از بیرون بردن و پارک و خرید خونه و هزار تا چیز دیگه 

نمی‌دونم رفتار من اشتباه خیلی کوتاه میام یا باید راه بیام 

دلم واسه بچه م سوخت 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بچه ها تو این سن خیلییی لجبازن

اصلا روش زووم نشو

من یه بار به شوهرم گفتم مگه جلو بچه بامن رابطه میذاری که جلوی بچه دعوا میکنی 

بچه مگه به این راحتی از ذهنش بیرون میره این کتک کاری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها تو این سن خیلییی لجبازن اصلا روش زووم نشو من یه بار به شوهرم گفتم مگه جلو بچه بامن رابطه می ...

کتک کاری شدید نبود ولی خیلی ناراحتم کرد 

شوهر من حریص پوله همش حرص پولو میزنه اعصاب به هم ریخته شم واسه ماست به اندازه ای هم که داره مارو تو رفاه نمیزاره همیشه میگه نیست داریم ورشکست میشیم 

هر دو سال هر سال یه ملک جدید میخره ولی بخدا اصلا خوشحال نمیشم اصلا انگار تو زندگی من نمیاد 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍