2777
2789
عنوان

واقعا راسته؟

194 بازدید | 22 پست

ای خدا، میگن قراره رفع ف_ی_ل_ت_ر_ی_ن_گ بشه. آخه من تازه ف_ی_ل_تر_ش_ک_ن پولی گرفته بودم  اونم ۶ ماهه، چقد من بدشانسم  

همیشه اینجوریه، فکر کنم مهاجرتم بکنم برم، کلا اوضاع کشور گل و بلبل میشه.

فقط جان همون شوشوهاتون (  ) دعوا راه نندازین، من از گیس کشیده شده چندشم میشه

خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکذیب خبر رفع فیل تر تلگرام

فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به پرسش درباره صحت اظهارنظر منتشر شده از سوی او درباره رفع فی لتر تلگرام:

اظهارنظر یادشده را تکذیب می‌کنم

😑یاد اونایی افتادم که رفتن سکه و دلار خریدن مردم بیچاره شدن بهد که اومد پایین ناراحت بودن😕

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

بابا اینا دارن سایت های فیلم رو فیلت ر میکنن بعد بیان تلگرام رو رفع فیلت ر کنن؟! کجای کاری 😁

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بابا اینا دارن سایت های فیلم رو فیلت ر میکنن بعد بیان تلگرام رو رفع فیلت ر کنن؟! کجای کاری 😁

تو چند تا کانال خبری خوندم آخه. این قاضییش رو هم که دستگیر کردن.

در ثانی من بیشتر به خاطر جنبه ی فان ش تاپیک زدم. چه گاردی گرفتن. ماشالا، ماشالا

خیلی 
تو چند تا کانال خبری خوندم آخه. این قاضییش رو هم که دستگیر کردن. در ثانی من بیشتر به خاطر جنبه ی فا ...

از قضیه سایت های فیلم خبری نخوندی؟ قراره چی بشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...