2777
2789
چیزی نگفتی که بعدم این تاپیک میمکنه میبینه فکر میکنه هر روز کله پاچشو بار میزاشتی واسه ما

نه بابا از خواهرش بیشتر دوستم داره خیلییییییی باهم صمیمی هستیم معروفیم تو فامیل خواستم بگم این کاربری دیگه مال من نیست من بش گفتم دوست ندارم شناسایی بشم توسط هیچکس ولی اون گفت بدش  بهم کاربریو

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

منم لو رفتم شوهرم فهمیدباهام قهر بود.گف ازم بدت میا چرا مستقیم نمیگی واس چی برات مهمه دیگران راجب ظاهر من نظر بدن تا چن وقت حالم بود.با ایمیلش رفتم نمیدونستم میره چک میکنه رمز عبور اینارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این تاپیکت می مونه میبینه دیگه مهندس 😐

بمونه مگه چیز بدی گفتم 🤣😗 خواستم بگم کاربریو بدم درضمن  اون از عمد نیومد تو کاربریم چون سیو شده بود ارسال پست کرد شد از همین تعجب کرد بعد یکی از تاپیکامو دید که من بش گفتم‌تو نی نی سایت میخوام بزنم با خانوما مشورت کنم متوجه شد منم ازش ناراحت نیستم از عمد که نکرد 

هزاران لایک به امضات استارتر امیدوارم یه روز به این درک و فهم برسن بعضیا...دور از حضور همتون البته

کاربریتون خیلی عتیقستتتت 

مال ۱۲ سال پیشهههه 😁😍😍

من اونموقع کلاس چهارم بودم 😂

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
نه بابا از خواهرش بیشتر دوستم داره خیلییییییی باهم صمیمی هستیم معروفیم تو فامیل خواستم بگم این کاربر ...

خداروشکر خدا نصبیب همه بکنه این روابطو

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
کار خیلی زشتی انجام داده 

نه گلم بخدا طفلی نمیدونست از سادگیشه ارسال پست کرد شد بعد متوجه شد گفت موصوع تاپیکتو دیدم بعد فهمیدم تویی نرفتم تو منم کامل باورش دارم صداقتشو اعتقاداتشو ماه بخدا 😚😗می بینم درموردش اینجور فک میکنید براش ایمیل درست میکنم یه کاربری دیگه بیاد 

خوب خداروشکر تاپیک خطری نداشتی.. حداقل بگو عکس پروف رو عوض کنه تا باشما اشتباهی نگیریم

داشتم شانس آوردم چند روز پیش پاکش کرد نی نی یار یکیشش هم ظهر بعداینکه دید نوشدارو بعد از مرگ سهراب😍

نه یکی نیستن این کاربری دخترپاییزه mahsa1375قبل رفتن پیداش کنی    

واقعا  اخرش زندگیش چی شد چه عجب بهم  نگفتی پیگیرش بودم مرسی گفتی