2777
2789
عنوان

سوتي هاي ني ني هاتون👶🏻👶🏻👶🏻😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 47 پست
دخترم یکماهش بود,  مامانم برده بودش تو اتاق تا من شام بخورم, اونم بخوابه,  که ناگهان یه صد ...

واي😂😂😂😂

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
آره ديگه اين بچه كوچولوها سوتي ميدن ديگه😂

اون بچه هایی که سوتی میدادن ماها بودیم

اینا اژدهان بخدا

من یه دختر عمه ۷، ۸ ساله دارم

به جرئت میتونم بگم از مادربزرگ ۸۰ سالم بیشتر سیاست داره😐

یکجوری اوسکولت میکنه به هدفش برسه، خودت در عجب میمونی😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خ مادرشوهر بودیم برادر شوهر داشت درمورد یه مساله حرف میزد خیلی جدی خطرناک جو گیر شده بود 

یهو پسر من یه گ و ز داد اااااخ با خاک یکسان شد طفلک من که دیگه خاک بر سرم نشه نمیتونستم جلو خنده خودمو بگیرم 😫😆😂

خلاصه یهو جو ساکت شد 

برادرشوهرمم یهو پوکید از خنده 

گفت عمو یعنی به گوزت دیگه 😀

حالا پسر من دو ساله اصلا نفهمید چی شده کوچه علی چپ

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
پسر من وقتی باد صدا دار  میده اگه مهمونم داشته باشیم میره پیش دست میزنه باسنش میگه از اینجا بود ...

واي عاشقش. شدم😂😂😂😂

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
پسر من وقتی باد صدا دار  میده اگه مهمونم داشته باشیم میره پیش دست میزنه باسنش میگه از اینجا بود ...

وووی کتک لازمه که

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
حالا خوبه گردن میگیره پسر خاله من بعد این کار میگه مامان بود🤣🤣😐

واي بيچاره خالت😂😂

دختر من کوچیک بود بردمش دستشویی پی پی کرد اب گرفتم بعد گفت عه رفت خونشون🤢🤢🤢🤣

واي خدايا😂😂😂

اون بچه هایی که سوتی میدادن ماها بودیم اینا اژدهان بخدا من یه دختر عمه ۷، ۸ ساله دارم به جرئت میت ...

اونا كه آره البته منو شمارم ببخشيد خر ميكنن😂😂