2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده کردم اول میزارم ۵ دقیقه بالا پایین موقعی که گرم شد بعد کیک رو میزارم نیم ساعت اول پایین ک ...

برا من فك كنم ايرانيشه برا شما ترك و اصل هستش برا من به بيست دقيقه رسيد بوي سوختگيش بلند شد

من استفاده کردم اول میزارم ۵ دقیقه بالا پایین موقعی که گرم شد بعد کیک رو میزارم نیم ساعت اول پایین ک ...

رو سيني نذاشته بودم رو توريش بود تو پيركس بذارم بعد بذارم رو سيني خوب ميشه؟

من امروز اول بار استفاده كردم كيكم پف نكرد سريعم سوخت كسي استفاده كرده بياد درجه ايناشو بگه

سلام موفق شدین توش چیزی بپزین !؟ منم میخام بخرم ممنون میشم اگه نطرتونو بگید 

سلام موفق شدین توش چیزی بپزین !؟ منم میخام بخرم ممنون میشم اگه نطرتونو بگید 

فك كنم مدل تُرك بخرين بهتره برا من ايرانيه كيك رو نتونستم خوب در بيارم پيتزامم همينطور ولي واسه بعضي كارا بد نيست به كارم اومد ولي ترك صد تومن فقط گرونتره اونايي كه داشتن راضي بودن ولي اگه ميتوني توستر بخري خيلي بهتره

سلام بچه ها چرا عکس ها باز نمیشه ببینم چه مدلی بخرم
یکی از فامیلامون خریده بود
به منم گفت
تو گوگل سرچ کردم
این سایته اومد  https://sarachin.net/category/گل-فر/

در مورد پخت کیک هم نوشته 

ولی من اصلا نمیدونم بخرم یا نه
بعدش قیمتاشون هم خیلی گرون شده
ایناز همه ارزون تر بود

سلام بچه ها چرا عکس ها باز نمیشه ببینم چه مدلی بخرم یکی از فامیلامون خریده بود به منم گفت تو گوگل سر ...

اگه خريدي حواست باشه ايرانيشو نگير ترك بخر من ايراني دارم زياد راضي نيستم