2777
2789

از غروب تاالان صدنفر گفتن چرا ترکیده

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا داستان زندگی رو نمیدونم چرا میترکونن بهش الرژی دارن نمیزارن بمونه

من تا اونجا خوندم که ندا رو از بیمارستان آوردن و بابا ندا ومرتضی رفتن باهم تو اتاق خواب تا باهم حرف بزنن و بخوابن

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

مرتضی میمیره ندا بایه مردی به اسم امیرکه خیلی مرد  رمانتیکی هست ازدواج میکنه بچه دار میشه  پسره  اسمشم ابوالفضل میزاره پدر ندا زن میگیره مادر ندا پیدا نشده    با خواهر برادرای ناتنیش ارتباط برقرار میکنه  یه بار حج میره دوبارم کربلا میره . به خوبیو خوشی هم زندگی میکنه  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
چرا مرد مرتضی؟؟؟  نامادریش چی شد؟؟؟

معتاد به مشروب میشه و با یه سرنگ خالی خودشو میکشه . 

نامادریشم  هرکار کرد پدر ندا عقدش نکرد  رفت پی کارش

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .