2777
2789

سلام من امروز ۳۰ ام سیکلم بود .صبح بی بی زدم یه هاله انداخت ،ظهر کمردردم خیلی شدید شد .رفتم دستشویی وقتی خواستم خودمو تمیز کنم خون قرمزخیلی روشن رو دستمال دیدم گفتم حتما پریوده .بعد چند ساعت که رفتم دیدم نوارم فقط یکم لک قهوه ای گرفته ،دستمالمم فقط یکم قهوه ای شد 

دیگه خون ندیدم .یعنی میشه الان لانه گزینی باشه ؟

آخه همیشه پریودکه میشدم کمردردم هی شدیدترمیشد که مجبور میشدم مسکن بخورم ولی الان کمردردم بهترشده .

این چندماه اخیرم که اقدام داشتم همش سیکلام ۳۵،۶روزه شده بود .لطفا هرکی اینطور بوده بیاد بهم بگه .من هنو امیدمو از دست ندادم💕🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه همیشه پریودکه میشدم کمردردم هی شدیدترمیشد که مجبور میشدم مسکن بخورم ولی الان کمردردم بهترشده . ...

بی بی هنون دقیقه حاله انداخت

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

احتمالأ ک باشه آخه میگن همه این لک رو نمیبینن بضیا اصن لک بینی ندارن

ولی من الان دوروزه فهمیدم باردار شدم روز موعدم و ن قبل و بعدش هیچ لکی ندیدم😑خیلیم منتظر بودم اما ندیدم 

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
خداروشکر مثل اینکه لک لانه گزینی بود ،اینم تست امروزم پر رنگ تراز دو روز قبل شده 

عزیزم شما بارداری بودی?اخه منم امروز 28سیکلم از دبشب لک قهوه ای میبینم .دقیقا حالتم مثل شماست ولی هنوز بی بی نزدم