2777
2789
عنوان

دلیل ترکیدن تاپیک

193 بازدید | 38 پست

میگم بچه ها چرا واقعا یه تاپیک میترکه؟؟؟

حالا مثلا تاپیکی ک مشکل داشته باشه و خود نینی یار بترکونه اون ب کنار هیچی واقعا خکبه نظارتشون

اما

تاپیکی ک هیچ مشکلی نداره ن اسمی از یه جای خاص برده ک گزارش بزنن ن توهینی ن بی اخترامی

یه سرگذشت ساده بوده چرا واقعا گزارش میزنید

طرف داره تعریف میکنه دیر میکنه میترکونید.طرف تند تند تایپ میکنه از ثبل تایپ شده داره میترکونید

واقعا واسم عجیبه دلیل گزارش زنای همیشه در صحنه 

البته ن فقط واسه منا کلا برای خیلیا عجیبه👁👁👁👀👀👀

صبحم به یکی همی گفت گفتم عزیزم اینا یه سری سادیسمی هستن میان تو تاپیکا باهم دعواشون میشه زورشون بهم نمیرسه تاپیکو میترکونن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحم به یکی همی گفت گفتم عزیزم اینا یه سری سادیسمی هستن میان تو تاپیکا باهم دعواشون میشه زورشون بهم ...

کاش میشد گاهی وقتا نظرات رو بست فقط بشه خوند و لایک کرد 

صبحم به یکی همی گفت گفتم عزیزم اینا یه سری سادیسمی هستن میان تو تاپیکا باهم دعواشون میشه زورشون بهم ...

آخه کار یکی دونفر نیست ۱۰نفر باید گزارش بزنن

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

وووووااااای منم داشتم داستان ندا رو میخوندما اه بی تربیتا

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
من خوندمش‌ تند تنداااااا

خب خب تهش چی میشه من تا اونجا خوندم ک ندا  یلدا به بهونه وسایل کیک آماده شدن برن یه خلاصه بگوفقط تهش چی شد ممنون

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.