2777
2789

سلام من حدود پنجاه روز و بیشتر بعد زایمانم لکه بینی داشتم، روز شصتم پریود شدم و چندروز بعد از پاک شدنمم دوباره با شدت کمتر پریود شدم،  اولین پریودمم پنجم شهریور بود و تا الان دیگه پریود نشدم و خیلی نگرانم، کسی بوده تو شرایط من که خیلی پریود بعدیش طول کشیده باشه راستی بچمم فقط شیر خودمو میخوره

اره منم همینطور.دخترم الان ده ماهشه تازه سه ماهه اونم یک ماه درمیون پریود میشم.یعنی تا الان دفعه دومه که وریودم.قبلش فقط لکه بینی داشتم اونم هر دوهته یا ده روزی.دکترم رفتم گفت واسه شیردهیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر همسرمنم بعداز زایمان پریود نمیشد،بعضیا تو شیردهی پریود نمیشن،ببین تو ارثتون هست

آبجی خودم تا یک و نیم سالگی بچش پریود نشد،  ولی عزیزم آخه من یه بار پریود شدم

من تا زمانی که به پسرم شیر میدادم نشدم.دقیقا تا 2سالگی.بعدش چون شیر داشتم نمیشدم.بخاطر پرولاکتین بالا

رفتم دکتر قرص داد تا شیرم خشک بشه.چن ماه شدم اما هنوز شیر دارم.دوباره نشدم.تا الان.بیشتر از 1ساله پسرمو از شیر گرفتم اما فقط 4بار پریود شدم

من همین یه دونه ام!
من تا زمانی که به پسرم شیر میدادم نشدم.دقیقا تا 2سالگی.بعدش چون شیر داشتم نمیشدم.بخاطر پرولاکتین بال ...

عزیزم مرسی ازت، میدونم که میشه اصلا پریود نشد خواهر خودمم همینطوری بودولی آخه من یبار شدم میخواستم بدونم میشه یبار بشی و بعدش چندماه مثلا نشی؟ 

آبجی خودم تا یک و نیم سالگی بچش پریود نشد،  ولی عزیزم آخه من یه بار پریود شدم

منم همینجوربودم،یه بارشدم بعدش تاچن ماه نشدم.ماه پیش شدم،این ماه نشدم.کلابه خاطرشیردهی طبیعیه

من یه مامان شادم...