2777
2789
عنوان

هفته24بارداری

80 بازدید | 9 پست

ازمایش یا سونوی خاصی داره؟؟من امروز رفتم بهداشت گفتن بچه خیلی پایینه..نمدونم چیکاد کنم...دیابت بارادری هم دارم

خدای مهربونم ازت ممنوم بابت هدیه قشنگی که بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سونوی خاصی نداره..البته اگه جنین خدای نکرده مشکلی نداشته باشه..بهداشت براچی میری؟مگه دکتر نداری خودت؟ 

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
نه سونوی خاصی نداره..البته اگه جنین خدای نکرده مشکلی نداشته باشه..بهداشت براچی میری؟مگه دکتر نداری خ ...

چرا ..امروز رفتم برای تشکیل پرونده..گفتن برای بعد زایمان برای بچه لازمه

چرا ..امروز رفتم برای تشکیل پرونده..گفتن برای بعد زایمان برای بچه لازمه

من آخرشام نرفتم

خدایا!ای محبوب من..به همه کسانی که به تو ایمان راسخ دارند آرامشی از جنس مصلحتت عطا فرما..
من تازه امروز رفتم...خوش بحالت نشاالله به سلامتی زایمان کنی...التماس دعا

ممنونم..همچنین..دیابت داری انسولینم میزنی؟

ممنونم..همچنین..دیابت داری انسولینم میزنی؟

اره بابا..من ای وی اف کردم..انوکساپارین میزنم.انسولین میزنم قبل هر وعده غذایی و آخر شب

.شیاف سکلوژست استفاده میکنم.کم گاری تیرویید دارم لووتیروکسین میخورم😁همه مشکلات و با هم دارم..برام دعا کن..انشاالله خدا ناامیدم نکنه

اره بابا..من ای وی اف کردم..انوکساپارین میزنم.انسولین میزنم قبل هر وعده غذایی و آخر شب .شیاف سکلوژس ...

صلوات فرستادم سمتت