Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 عنوان خارش واژن تووبارداری کسی داشته😭😭😭 248 بازدید | 31 پست چندبار رفتم دارو داده خوب نشدم کلافه ام چی کنم؟کسی بوده مث من ؟درمان داره این قارچ لعنتی؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊 1398/07/17 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas98ssss عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 5372 بشین تو یه لگن پرآب و نصف فنجون سرکه. لباس زیر هم نپوشین خانوما اینا بدتر عفونت میاره زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 فقط ميخاروندممم اخه داغون میشه بعدش😭تا زایمان داشتین؟برا بچتون مشکلی ایجاد نکرد؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
آيسي عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5656 عفونتت قارچی هست یا باکتریایی؟قارچی ترشحت سفیده و پنیری باکتریایی رنگی و بوداراگه قرچ داری حتما داروتو تموم کن تا بهتر شدی رها نکن ايشالا درمان سرطان كشف بشه
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 لعنت بهش من اینبار داروی عفونت باکتریایی بهم داده من چندبار دارو عوض کرده دارم کلافه میشم خارش لعنتی هم بیردنیه هم داخلیباردارین؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 بشین تو یه لگن پرآب و نصف فنجون سرکه. لباس زیر هم نپوشین خانوما اینا بدتر عفونت میاره اخه باردارم میترسم سرکه استفاده کنم این همه دارو ضد قارچ زدم درمان نشده😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 عفونتت قارچی هست یا باکتریایی؟ قارچی ترشحت سفیده و پنیری باکتریایی رنگی و بودار اگه قرچ داری ... قارچی فک کنم داروها رو تموم کردم داخلی خوب نشدم بیرونی هم میزنم بدتر میشم😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 خسته شدم از خارش😭😭😭😭😭😭 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
nafas98ssss عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 5372 اخه باردارم میترسم سرکه استفاده کنم این همه دارو ضد قارچ زدم درمان نشده😭 من خودم تو بارداری اینجوری شدم خود دکترم گفت بهم اونم تا سه شب پشت هم. متخصص زنان هم بود زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
آيسي عضویت: 1396/05/03 تعداد پست: 5656 قارچی فک کنم داروها رو تموم کردم داخلی خوب نشدم بیرونی هم میزنم بدتر میشم😭 دکترتو عوض کن شاید تشخیصش اشتباهه داروت کرم هست که با اپلیکاتور داخل واژن میریزی یا قرص با اپلیکاتور داخل واژن میذاری؟ من جفتو امتحان کردم خیلی سریع جواب داد !شما بارداری شاید طول درمانت بیشتره بخاطر ترشحات و هورمونات با ی دکتر دیگه هم مشورت کن ايشالا درمان سرطان كشف بشه