2777
2789
عنوان

خانوما آقایون ‌کسی میتونه منو قانع کنه؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست
خب دیگه میگم چرا پس میرن؟

هرکی محتویات عقلش یادیگری متفاوته...

هیچوقت نمیتونی تفکرات کسی رو بامنطقی ترین جملات هم عوض کنی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم هرجا عمرش تموم بشه میمیره کربلا مکه خونه فرقی نداره

ان شاالله که سالم برگردن

تروخدا تو دلمونو خالی نکنید مسافر داریم😢

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
عراق نا امن نیست دوست عزیز. هیچ وقت برای اربعین نا امن نبوده. حتی زمانی که داعش توی عراق فعالیت می ...

خیلی از این شیوه بیانت خوشم اومد بااینکه ممکنه عقیده بااونا یکی نباشه درکما احترام بیان کردی ایول عزیزم احسنت😍

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢
من اصلا شلوغی کربلا و این مسائلش برام مهم نیس ک هیییییی تاپیک بزنیم فقط خواستم ببینم دلیلش از دید ک ...

دوست دارن دیگه پرسیدن نداره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3346197/بچه-ها-بیاین-جراعت-حقیقت-یکی-بیاد-شروع-کنیم

وسط تاپیک یکی دیگه آخه؟؟!😒😒😒

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
خیلی از این شیوه بیانت خوشم اومد بااینکه ممکنه عقیده بااونا یکی نباشه درکما احترام بیان کردی ایول عز ...

شما لطف داری عزیزدلم

ممنون از بزرگواریت❤❤❤❤❤

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
واجب بر مستحب اولویت هست اما برا ادم عاقل 😉

جدن؟

به نظرم اولين نشونه يه ادم عاقل اينه كه بدونه چي ميگه

شما نرفتي افرين

اما به كسايي كه رفتن و حتما دليلي داشتن حق توهين نداري

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟
آدم هرجا عمرش تموم بشه میمیره کربلا مکه خونه فرقی نداره ان شاالله که سالم برگردن تروخدا تو دلمونو ...

ان شالله سلامت برگردن

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
يني دين شما نيس؟ دين شما چيه؟

ن دین منم هست

ولی من ی سری چیزاشو قبول ندارم

میگم لااقل ۴ نفر دیگه ک میان میخونن و میخوان مذهبی تر شن،این لحن رو ک ببینن دمشونو میذارن روی کولشون در میرن!

حضرت علی با اون بزرگی و نترس بودنش...

کنار یه دیوار خراب و شل ول نشسته بودن به یارانش میگه که اینجا نشینید برید یه جای دیگه ممکنه دیوار بریزه...

اونا میگن مگر مرگ و زندگی وبلا دست خدانیست؟؟اگر اول واخرهرچیزی رو خدابدونیم پس چراباید از دیوار شکسته بترسیم؟اگر خدابخوادمیریزه نخوادنمیریزه..

حضرت علی بهشون میگه خداوند به انسان قوه عقل واراده داده و برای هرچیزی ویژگی هایی قرار داده که انسان براساس اون ویژگیها تصمیم بگیره..

ویژگی دیوار شکسته فروریختن هستش..و انسان عاقل از قضای الهی به قدر الهی پناه میبره..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

مانور اربعین و کربلا دست پرورده حکومت برای نمایش قدرت به جهانیان هست.هر کی در حال حاضر بره ناخواسته در جنایات حکومت سهیم هس و نه تنها ثوابی نکرده بلکه عین گناه هم انجام داده.دقت کنید طوسی و مرتضوی هم عازم شدند.دوستان عزیزم اعتقادات پاک مارو دارن ازش سواستفاده میکنن.بیاید مبارزه منفی کنیم حداقل و توی هیچیشون سهیم نباشیم.نه رای نه راهپیمایی نه محرم و نه...