2777
2789

مگه توی اسلام نگفته دفع ضرر احتمالی واجبه؟

خب الانم ک اوضاع کربلا اینجوریه و درگیری و.....

بعد عمل کربلا رفتن هم مستحبه

حالا مگه نباید عمل واجب بر مستحب اولویت باشه؟!

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کربلا فرق داره گلم حتی اگه احتمال ضرر جانی داشته باشه بازم رفتنش ثواب داره و تاکید شده

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری

من خودم تا از امنیت و آسایش جایی مطمئن نباشم نمیرم

ولی احترام می زارم به اون دوستانی که میرن 

و طبق نظر شما اگر بخوام جواب بدم، از نظر مسافرای اربعین اون ضرر نیست و شهادت هست

امیدوارم هر کی هر سفری میره بی خطر برگرده

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عراق نا امن نیست دوست عزیز.

هیچ وقت برای اربعین نا امن نبوده.

حتی زمانی که داعش توی عراق فعالیت میکرد هم کوچیکترین آسیبی به کسی نرسید.

مشکلات چند روز گذشته هم فقط توی بغداد بود نه مسیر اربعین.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
من خودم تا از امنیت و آسایش جایی مطمئن نباشم نمیرم ولی احترام می زارم به اون دوستانی که میرن&nbs ...

وای تو افکارت از زمین تا اسمون فرق کرده ها من میشناختمت   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (: