2777
2789
عنوان

چجوری میشه دل یه پسر لجبازو نرم کرد

197 بازدید | 23 پست

سلام دوستای گلم من با دوست پسرم خیلی خوبیم دوسش دارم مشکلمون سر دعواهاس نمیدونم چجور برخورد کنم چند روزه قهریم همیشه من پیش قدم شدم خودش میگه من نمیتونم بیام اشتی پس قهر بودیم خودت بیا منم منتظرم !!!! یع چیزی میگم بی تفاوته ابراز احساسات زبانی نمیکنه خیلی بهش حرف بزنم بلاک میکنه و ...

میدونم میگین ولش کن و فلان خودمم میدونم ادم خوبیه با اخلاقیاتشم کنار میام فقط نمیدونم چجور رفتار کنم بهتر بشه ? بهش بی توجه بی توجه باشم یا با محبت ? من خودم ادم جدیم خیلیم محبت نکردم چون اونم نکرده من یجوری سختمه ایا رفتارای من اشتباهه یا چی ? 

کلا زیاد بلد نیسنم راستش خانمای باسیاست و اونایی خصوصا با دوست پسرشون ازدواج کردن میشه راهنمایی کنن ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرات بکن بعدا تو زندگی میتونی همیشه تو پیش قدم باشی 

ادم خیلی چیاشو باید بخاطر دوست داشتنش تغییر بده مثه همین اقا بخاطر شما باید یاد بگیره وقتی مقصره پیش قدم شه برا اشتی 

اینخودش نصف بیشتر مشکلات نی نی سایتیاس

تو رابطه نه اونقد بایدبه طرف محبت کنی ک سیر شه نه اونقد خودتو بگیری که بزم بزنه زیر دلش

هرچی تعادلش خوبه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

من با شوهرم دوست بودم اما اصلا اینطور نبود دعوا کم میکردیم و همیشه هوامو داشت الان که چندسال گذشته بچه دار شدیم هنوزم هوامو داره عاشقشم ولی خوب زندگی و فشاراش باعث شده که دعوا و قهر داشته باشیم اینکه الان تو دوستی اینجوریه اگه بیاد خواستگاریت که بعید میدونم فردا طلاقت میده والا

چکار میکنی چجوری باهاش رفتار میکنی 

اصلااا باهاش لج نمیکنم کاری میکنم همیشه دلش برام بسوزه زبانش میگیرم.نازشم زیاد میکشم.بخام لج کنم واویلاس

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
من با شوهرم دوست بودم اما اصلا اینطور نبود دعوا کم میکردیم و همیشه هوامو داشت الان که چندسال گذشته ب ...

من نامزدم همه چیش خوبه فقط وقتی قهرم نمیاد اشتی انتظار داری من نازشو بکشم حتی اگرم نکشم منتظره من صحبتو شروع کنمک