2777
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 19 پست

سلام مامان ها توروخدا کمکم کنید ترشحاتم زیاد شده آبکی هست بی رنگ وتقریبا مث ترشحات تخمک گذاری ولی ازاون بیشتر،یه کم کمردرددارم بنظرتون برا کیسه آب هست؟؟؟کسی تاحالاتجربه کرده الان28هفته هستم یعنی اگ خدایی نکرده الان دنیابیاد میمونه😭😭😭😭خیلی استرس دارم خییییلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ی نوار بهداشتی بزار رو خودت ک دو ساعت بمونه بعد نیم ساعت بزار تو یخچال بعد برو آزمایشگاه نشون ب ...

سلام عزیزم مرسی از جوابت گلم چندروزه امدیم روستا خونه مادربزرگ شوهرم نزدیک به شهرنیستیم راهی بجز این نیست براتشخیص؟؟؟

سلام عزیزم مرسی از جوابت گلم چندروزه امدیم روستا خونه مادربزرگ شوهرم نزدیک به شهرنیستیم راهی بجز این ...

والا نمیدونم.ولی من ی بار پیش ی دکتر رفتم ک یکی مشکل شمارو داشت ک کیسه آبش متاسفانه سوراخ شده بود

ناراحت نباش.من خودم دوران حاملگیم وحشتناک ترشحات بی رنگ داشتم ولی خوشبختانه مشکلی نداشتم

ای کاش برامنم همینجور باشه،بعضیا نمیدونن کی حامله میشن کی دنیا میاد منم ازاولش همش استرس داشتم تاحالا😭😭😭

ای کاش برامنم همینجور باشه،بعضیا نمیدونن کی حامله میشن کی دنیا میاد منم ازاولش همش استرس داشتم تاحال ...

ایشالا ک توام مشکلی نداری.منم تو دوران حاملگی هیچ دردی نداشتم ولی وقتی زایمان کردم بخیه هامو بد زدن الان ۳۷روزه ک کوچولوم ب دنیا اومده ولی هنو نمیتونم درست حسابی راه برم

ایشالا ک توام مشکلی نداری.منم تو دوران حاملگی هیچ دردی نداشتم ولی وقتی زایمان کردم بخیه هامو بد زدن ...

کاش این دوماه ونیم باقی مونده بسلامتی بگذره ودخترمنم دنیا بیاد مردم بس ک استرس کشیدم

کاش این دوماه ونیم باقی مونده بسلامتی بگذره ودخترمنم دنیا بیاد مردم بس ک استرس کشیدم

ایشالا ک با سلامتی و دل خوش کوچولتم ب دنیا میاری.همه مامانا استرس دارن چون واقعا چیز کمی نیس.شمام ایقد ب خودت سخت نگیر آجی هیچی نمیشه 

ایشالا ک با سلامتی و دل خوش کوچولتم ب دنیا میاری.همه مامانا استرس دارن چون واقعا چیز کمی نیس.شمام ای ...

مرسی ازدلداریت عزیزم،تقریبا سه هفته قبل هم اینجوری شدم ولی به این شدت نبود قطع شد دوباره امروز میاد