2777
2789
عنوان

خدا نمیبینه؟!خدا نمیشنوه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 94 پست
هر جور میخوای فکر کن و هرجور میخوای بگو ولی حتی یک ثانیه جای من نیستی تا حالمو بفهمی قضاوت نکن&nbs ...

قضاوت نکردم،منم این دوران رو گذروندم.دکتر به کل آب پاکی رو ریخت رو دست من که باردار نمیشی.با کلی نذر و نیاز باردار شدم.حال شما رو درک میکنم چون خودم یه روز به هر دری میزدم که مادر بشم.اما هیچ وقت نگفتم خدا چرا به من بچه نمیدی؟مگه نمیبینی؟عادل نیستی؟

من وسط سونو دیدم قلب جنین دیگه نزد،هر روز منتظر سقط بودم از شدت خونریزی و مشکلات فراوان دیگه که نمیشه تصور کرد.

منم فقط به شما گفتم با یه مشکل از پادرنیایید و از خداطلبکار نباشید.دعا کنید،درمان رو پیش ببرید تا نتیجه بگیرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم میدونم دلشکسته ای اما صبور باش به خدا استرس و انتظار دقیق برات جواب عکس میده من بچه اولم سقط ...

😔😔😔😔

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ماهی که میخواستم برم باردار شدم دکتر گف پس از اون نیس

دورت بگردم من اگه سوال میپرسم میخوام اگه ی راهی بوده و نرفتی رو پیدا کنی

عکس رنگی بعد سقط معمولا مینویسن تا رحم رو چک کنن از نظر ساختاری

من جات باشم حالا ک این همه تلاش کردم ی سر هم ب تاپیکی ک گفتم میزنم و راهنمایی های دقیق‌تری از بچه ها میگیرم تا ببینم کدوم راه برام باز میشه 

قضاوت نکردم،منم این دوران رو گذروندم.دکتر به کل آب پاکی رو ریخت رو دست من که باردار نمیشی.با کلی نذر ...

با کدوم چله و دعا و نذر باردار شدین؟

به منم بگین

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
دورت بگردم من اگه سوال میپرسم میخوام اگه ی راهی بوده و نرفتی رو پیدا کنی عکس رنگی بعد سقط معمولا می ...

باور میکنی تا حالا کلی ازمایش دادم و کلی دارو میخورم

از هرکی هرچی بشنوم میرم سراغش ولی دیگه نا ندارم

جون ندارم

هیچ فرقی نیست.یکی با ی بچه هم قانعه یکی عین شوهر من ۴ تا میخواد پس مجبورم دخیل دکترا باشم برا ۳ تای ...

هوووووف خدا😭

عزیزم نذر چهل روز بسم اله رو بکن 

روز اول یه تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوم دو تسبیح 

تا روز چهلم 40 تا تسبیح 

این نذر خیلی معتبر و خیلی جواب میده میگن تا چهل روز تموم نشده حاجت میگیره 

من خودم برای یه حاجتی تجربه کردم

دعای معراج هم حتما حتما حتما بخون

مرسی از دلداریت😕😕😕🙄

باور میکنی مثل بچه ای شدم که یه نفر عروسکشو ازش گرفته و من دارم بی تابی میکنم و پاهامو میکوبم زمین میگم همونو میخوام 

با حرف هیچکسم اروم نمیشم

عزیزم نذر چهل روز بسم اله رو بکن  روز اول یه تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم  روز دوم دو تس ...

مرسی خانومی حتمااا شروع میکنم 

اینماه چله زیارت عاشورا و واقعه رو شروع کرده بودم

بخدا اشکام بند نمیاد میخواد ناز کنه  شکمش بالا بیاد من با حسرت نگاه کنم و هزار با ارزوی مرگ

.درکت میکنم خیلی سخته.منم حساسم این جور مواقع تا چند روز بهم میریزم.امیدوارم روزای خوبت زودتر بیاد

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
باور میکنی مثل بچه ای شدم که یه نفر عروسکشو ازش گرفته و من دارم بی تابی میکنم و پاهامو میکوبم زمین م ...

عزیزم منم حدودا شرایط تو رو دارم ..۶ ماهه اقدام کردم ونتیجه نگرفتم و خیلی بی تابم ..خیلی سخته..این ماخم رفتم عکس رنگی دادم 

با کدوم چله و دعا و نذر باردار شدین؟ به منم بگین

منم پرولاکتینم بالا بود.هزینه درمان زیاد بود،یه دکتر هم گفت تخمک نداری،برو یه فکر دیگه کن.

تو ایام شهادت حضرت زهرا هر بچه ای میدیدم اشک میریختم،توسل برداشتم به حضرت زهرا.مادرشوهرم دهه دوم رو روضه میگیرند،نذر کردیم اگر تا آخر همون ماه باردار شدم شام شب اول رو بدیم.سفره حضرت ابالفضل هم نذر کردم و ختم حدیث کسا.همون هم شد،آخر اون ماه باردار شدم،میگفتم خدایا اگر میخواهی بدی بدون این دوا و درمان بده،اگر هم نمیدی منو آروم کن.بعد هم از بس مشکل داشتم تو بارداری،نذر کردم اسم دخترم رو گذاشتیم زهرا.الان دوتا گل دختر دارم که هر دو هدیه خدا و لطف بانو بودند.

سر دختر دومم هم همینطور،نذر حضرت زهرا کردم.برای خدا هم تاریخ تعیین کردم.خدایا تا این تاریخ بده.اما طلبکار نبودم عزیزم.

دعا کنید فراوان،اما مواظب باشید زبانتون به کفر باز نشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....