2777
2789
عنوان

خدا نمیبینه؟!خدا نمیشنوه؟!

1277 بازدید | 94 پست

۱ونیم ساله اقدامم

با یه سقط

کارم این دکتر و اون دکتر

این دارو و اون دارو

این چله و سوره

هرماه گریه و اقدامای بی نتیجه

التماس بخدا

الان خبر بارداری خواهرشوهرمو شنیدم

ماه اول اقدامش با یه بار اقدام باردار شده

بی بی چکشو دیدم خشک شدم

نمیگم حسودم ولی دلم پر بغض و حسرت شده

عدالت خدا کجا رفته!!!!😭😭😭😭

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
آزمایش های علت سقط رو دادی؟

بارداری اول دنبال علت نیستن

احتمال زیاد پرولاکتینم باعث شده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم بشنوه درسته به روم نمیاره و خیلی اقاس

ولی میدونم ته دلش ....😭😭😭

خدا که هم میبینه،هم میشنوه و هم عدالت داره،اما ظاهرا شما خیلی کم صبر هستید.خانم ده یازده سال بچه دار نشده اینطوری طلبکار نیست،شما با یکی دو سال نتیجه ندیدن گله میکنید؟!

پیگیری کنید و علت سقط رو بفهمید،انشالله که خدا به شما فرزند سالم و صالح میده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دنیا همینه بی عدالته  

بخدا اشکام بند نمیاد

میخواد ناز کنه 

شکمش بالا بیاد

من با حسرت نگاه کنم و هزار با ارزوی مرگ

به شدت درکت میکنم.منم همه کاری کردم برا بچه دوم ولی انگار خدا نمیخواد‌ ولی دختر خواهر شوهرم که با من ازدواج کرده بچه سومشو ۶ ماهه بارداره.تا شوهرش بهش میگه چطوری سریع حامله میشه بعدم میگه ناخواسته بوده.اون که ی سره پز میده و به خودش و رحم فعالش(!!!!!!) افتخار میکنه

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

به این زودی به عدالت خدا شک کردی ؟ من ۱۰ ساله دعا میکنم ناامید وشاکی نشدم .حالا چون خواهر شوهرت زودتر باردار شد خدا دوست نداره ؟ نه گلم دنیا همینه شما ظرفیتتو ببر بالاتر .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
دلدارباش دوستم چیکارمیشه کرد

نمیتونم 

کم اوردم کم

الان اشکامو خدا میبینه!!!!!

کجاس این خدا

منم اینجوری ناباروی بدون علت دارم تمام اون سالی که از اون دکتر به این دکتر میرفتم نصف فامیل باردار شدن😔من دیگه دعا نمیکنم خسته شدم از دعا کردن 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم