2777
2789
عنوان

انتخاب رنگ سرویس چوب

1857 بازدید | 28 پست

سلام دوستان عزیز

به نظر شما سرویس چوبم سفید بگیرم یا فندوقی؟ 

خودم برای مبلمان و کلا وسایل داخل سالن فندوقی دوست دارم ولی برای اتاق خواب سفید دوست دارم نظر شما چیه؟ بد میشه اگه خواب سفید بگیرم مبلمان فندوقی؟ 

ممنونم میشم اگر راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فندوقی گرفتم دوست ندارم 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

آق

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
فندقی خیلی قشنگه اما فضا رو تیره و دلگیر میکنه. کلش رو سفید صدفی بگیر به نظر من. اگه واسه جهیزیه است ...

آخه یه مشکلی هست تو فامیل جدیدا هرکی ازدواج کرده سفید صدفی گرفته حس میکنم خونه منم مثل بقیه تکراری میشه

آخه یه مشکلی هست تو فامیل جدیدا هرکی ازدواج کرده سفید صدفی گرفته حس میکنم خونه منم مثل بقیه تکراری م ...

ببین خودت چی دوست داری، شما قراره تو خونه خودت زندگی کنی. واسه متفاوت بودن نرو سراغ چیزی که از نظرت خوب نیست

من وسایل جهیزیه م همه فندقی بود، خونه هم بزرگ نبود بعد چند سال حس میکردم دیوارا دارن منو میخورن انقدر همه جا تاریک بود. عوض کردم دیدم فضای روشن چقدر به روحیه آدم کمک میکنه