2777
2789
عنوان

هرحرفی دلش بخواد میزنه بعد میگه شوخی بود ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 53 پست
اخه یه حرفایی میزنه تا مغر استخونم اتیش میگیره اگه چیزی نگم که هیچ اگه بفمهمه ناراحت شدم میگه شوخی ب ...

مال تا مغز استخون رو نمیسوزونه 

ولی خو یسری حرفاش ک  منو ناراحت میکنه رو میگه شوخی کردم 

انگار داره ماسمالی میکنه در عین حال ک حرفشم میزنه

عزیزم واقعا کسی ک نمیفهمه هیچوقت نمیفهمه تا وقتی ک خودش بخاد چاره ای نداری جز تحمل تا بلکه انشاالله ...

نه بابا ۳۹ سالشه ولی این اخلاقش داره روانیم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالت بابا شوهر من اصلا اهل شوخی نیست خشکه خشک . تو هم بخند بابا خودش میگه شوخیه ناراحت نشو

اخه بابا شوخی حدی داره یهووووو پیش کارمند خودم که رودربایسی دارم برمیگرده میگه هرجور حساب میکنم تو ازدواج با فلانی رفته تو پاچم !!!!!!!

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

اینو بفرس واسش 😁

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
اره ولی من اصلاااااااااا   دلم نمیاد هرچند به شوخی بگم ولی اون راحته بدترین قسمتش هم اونجاست که ...

مثلا اگه جلوی کسی حرف زد در موردت بگی عزیزم هنوز این اخلاق بدتو ترک نکردی?

چی میشه?

اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
اخه بابا شوخی حدی داره یهووووو پیش کارمند خودم که رودربایسی دارم برمیگرده میگه هرجور حساب میکنم تو ا ...

😯😯😯در این حده

حالا شاید بیچاره واقعا شوخی میکنه مردا انقد خنگن ک نمیدونن این چیزا خیلی رو ما تاثیر میزاره شاید واقعا منظوری نداشته باشن

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤