2777
2789
عنوان

بچه از چند ماهگی میشینه و اسباب بازی ذو شیشه شیرشونو دست میگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدم ولی نمیتونن... حتی پستونک بیفته  بلد نیستن دوباره بذارن دهن خودشون

خب زوده برا اینگه اراده کنن ک. پستونکو خودشون بردارن بزارن دهنشون... باز خوشبختی ک پستونکی ان.. پسرمن از سینم ب عنوان پستونک استفاده میکنه

من اصلا بغلیش نکردم اکثرا تو کریر بود اسباب بازی اویزون میکردم خوشش میومد هشت ماهگی هم خودش تونس بشی ...

بغلی شدن بچه فقط ب شرایط خود بچه و مشکلات بدو تولدش مربوطه.. بچه ای ک کولیک داره و  ریفلاکس داره  ناخوداگاه بغلی هم میشه

بغلی شدن بچه فقط ب شرایط خود بچه و مشکلات بدو تولدش مربوطه.. بچه ای ک کولیک داره و  ریفلاکس دار ...

ن عزیزم دست خوده ادمم هس تا نق میزنن برش میدارن بچه عادت میکنه نق میزنه هی تا بغلش بگیرن من پسرم تا یه سال رفلاکس داشت پدرمو در اورد ولی هیچ وقت زیادم بغلیش نکردم چون از وقتی بدنیا امد تو کریر بود عادت کرد البته هر بچه ای ی جوره