2777
2789
عنوان

اگر کسی بیاد خونتون و ...

383 بازدید | 35 پست

خیلی با خودم کلنجار رفتم که این تاپیک رو بزنم یا نه بارها نوشتم و پاک کردم چون ترسیدم به خیلی چیزا متهم بشم ولی میگم دیگه اشکال نداره😣

سوال:اگر افراد نزدیکی بیان خونتون و بهتون ثابت شده باشه که به قصدی که (میگم )اومده باشن فقط ؛نه واسه حال احوال ،چه برخوردی میکنید و ایا ناراحت میشید؟ بعد از شام بیان و بعد کمی صحبت شروع کنن به اینکه پرده هات چقدر شد پارسال ...و هود و گاز چند؟ و برن هود رو خاموش روشن کنن شوفاژ ها چند کاغذ دیواری چند و  کابینتا چقدر شد سنگ روش چه مارکی و چند😥 و یواشکی عکس بندازن 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم از نظر روانی کاملا بهم ریختن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

ادمای ندید بدید حسود و بدبخت بیچاره اینطوری ان

من یه دوست داشتم حالا چه لباس چه وسیله خونرو میپرسید

چون خودش نمیتونست اونارو داشته باشه میخواست بره با مال و اموال مردم پز بده

بینی خودش شبیه جادوگر دزد عروسکها بود به من میگفت تو برو بینیتو عمل کن  که من برم پز بدم دوستم بینیشو عمل کرده بعد بهش میگفتی بینی تو بیشتر نیاز داره میگفت نه مال من عالیه

خب من رفتم واسه تک تک وسایل وقت گذاشتم گشتم فکر کردم هزینه کردم سفارش دادم شاید چند ماه طول کشیده که تک وشیک در بیاد بعد یکی بیاد تق تق تق عکس بندازه بی اجازه و قیمت بگیره و بره بخره خب بدم اومد😢بیاین ارومم کنید.

البته منم گفتم قیمتها واسه پارساله ها 😑

من جاریم ی شب اومد بعد یکم نشستن گف میشه مدل کابینتاتو ببینیم اخه خونه هامون ی شکله اونا بعد ما کابینت کردن .گفتم بله ☺و باهاشونم همراه شدم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خب من رفتم واسه تک تک وسایل وقت گذاشتم گشتم فکر کردم هزینه کردم سفارش دادم شاید چند ماه طول کشیده که ...

اونام چقدر ندیده ان  ، مگه فقط وسایل شما تو بازار وجود داره بره بگرده بخره اینقدرم خودشو خار و ذلیل نکنه   اسکله چقدر 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .