2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادم تا حدود6ماه رفلاکس داشت البته شیرخشکی بود، برادر زاده شوهرم شیر مادر میخورد و رفلاکس داشت تا8 ...

شدید بود؟ دارو مصرف میکرد؟

خدایا شکرت 
رفلاکسش شدید بوده یا خفیف؟ الان خوب شده؟ چند ماهشه

شديييد پسرمن حساسيتو ريفلاكسو باهم داشت

بله تا زماني ك ب غذا افتاد بود همراهش بعدش بهتر شد

الان دقيقا سه سال و سه ماهشه😬

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
وضعیت خوابش چطور بود؟

خوب بود خداروشكر 

برخلاف بقيه

شير خشك ببلاك اي آر ميدادم بهش كمتر بالا ميورد

بالشت زير سرشم سي درجه بود هميشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
شدید بود؟ دارو مصرف میکرد؟

اره مال من بچه اولم بود و وقتی بالا میاورد قلبم از جا کنده میشد چون تجربه نداشتم اما همه میگفتن طبیعی هست دکترم بردمش گف خودبخود برطرف میشه نگران نباش، بچم بالا میاورد اما وزنم میگرفت وکمبود وزن نداشت. . ن هیچ دارویی ن من و ن جاریم نددادیم. . دکتر ببرش و صبر کن حل میشه 

شدید بود رفلاکسش؟

اره خيلي اصن هرچي ميخورد بالا مياورد 

لبنيات كه اصلا نبايد نه خودش نه مادرش مصرف ميكردن و كلي محدوديت هاي غذايي ديگه

دردانه مادر خوش اومدی...الهي شكر❤️
اره مال من بچه اولم بود و وقتی بالا میاورد قلبم از جا کنده میشد چون تجربه نداشتم اما همه میگفتن طبیع ...

دکتر بردم رفلاکسش شدید نبود بیشتر پنهانه، همش میاد تو گلوش دارو مصرف میکنه بهتره ولی خوابش خیلی بده روز نمیخوابه ۴، ۵ بار باید خوابش کنم هر بار نیم ساعت میخوابه 

خدایا شکرت