2777
2789
عنوان

تجربه جراحی بینی + تحلیل و عکس

18801 بازدید | 90 پست

سلام دوستان   

توی این تاپیک میخوایم از تجربه خودمون یا اطرافیانمون درمورد جراحی بینی بگیم.  

کار دکترهایی که دیدیم رو نقد کنیم تا بقیه هم بتونند دکتر مناسب خودشون رو انتخاب کنند.   

با ما همراه باشید     

من پیش دکتر اکبر اعتمادی عمل کردم متخصص جراحی انواع بینی خیلی از عملم راضیم

این پیج اینستاگرامشون

آدرسشون سعادت آباد سرو غربی شماره تماس : 09934620340
https://jarahanebini.com/

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم بینیمو عمل کنم..لطفا اگه کسی  از شهر تبریز بینیشو عمل کرده،دکترش رو بگه،راضی بوده یا نه.؟

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

1) دکتر محمد نعیمی

یکی از شناخته ترین دکترهای مشهد هستند و کسانی که بهشون مراجعه کردند در جریان صف انتظار نوبت دهی ایشون هستند.

برای مثال چند سال پیش، به خود من برای 5 ماه بعد نوبت دادند!

کسانی که پیش ایشون عمل کردند و از جمله تجربه خودم حاکی از اینه که کاری ندارن شما چی میگی، اون مدل بینی که خودشون صلاح بدونند و مناسب فرم صورتت باشه رو برات میزنند.

تجربه  چندتا از دوستانی که پیش ایشون عمل کردند:

• لاله: آقای دکتر 10 سال پیش بینی منو عمل کردند. هنوز بعد از گذشت 10 سال از کارشون راضیم و بینیم تغییر فرم نداده. عمل من طبیعی بوده، مشکل تنفسی پیدا نکردم. کاملا از ایشون راضیم و دکتری هستن که میشه با خیال راحت بهشون اعتماد کرد و مطمئن باشی که بینی خوبی درمیاد.

• مینا: نکته ای که در مورد آقای دکتر وجود داره اینه که خیلی روی کارشون دقت دارند و معمولا تایم عمل جراحیشون 2-3 ساعت به بالاست. بخاطر همین حساسیت من خیالم راحت بود که بینیمو خراب نمیکنند. مشکل تنفسی ندارم و کاملا از ایشون راضیم. 7 سال از عملم میگذره.

• غزل: سلام، من 3 سال پیش عمل کردم. خیلی استرس داشتم و هیچ عمل زیبایی روی صورتم انجام نداده بودم. بعد از کلی تحقیق ایشون رو انتخاب کردم. الان کاملا راضیم و مشکلی برام پیش نیومده.

تحلیل جراحی دکتر محمد نعیمی

دوستان من نظر شخصیمو اینجا مینویسم و کسانی که در رابطه با ایشون اطلاعات و یا تجربه دارند همین پست رو پاسخ بزنند که بعدا با دکترهای دیگه قاطی نشه.

خب همونطور که گفتم ایشون از بهترین جراح های مشهد هستند، خود من چندسال پیش نوبت گرفتم و بهشون مراجعه کردم.

سوالات زیادی تو ذهنم بود و میخواستم یه تصویر واضح از بینی جدیدم داشته باشم، 

وقتی ازشون پرسیدم که قراره چجوری بشه؟ گفتند کوچکتر میشه و سربالا !

خب یکم توی ذوقم خورد، چون مدلای خیلی زیادی از یه بینی کوچکتر و سربالا وجود داره و من هیچ ذهنیتی نتونستم پیدا کنم.

برای همین دیگه با ایشون ادامه ندادم و با خودم گفتم یکم بیشتر تحقیق میکنم.

نمونه کارهای دکتر محمد نعیمی

درمورد نمونه کارهایی که تو سایتشون زدند، راستش از مدل بینی هایی تمام رخشون زیاد خوشم نیومد. نیم رخ های زیبایی دارند و بعضا سه رخ.

ولی مدل بینی ها از رو به رو اون چیزی نیست که دنبالشم.

درمورد نمونه کارهایی که تو سایتشون زدند، راستش از مدل بینی هایی تمام رخشون زیاد خوشم نیومد. نیم رخ ه ...

اره دقیقا تمام رخ نمونه هاش جالب نیس

یک عدد لپ چالی هستم😊   (کاربر تقریبا قدیمی😁)
تجربه من دقیقا چند ساعت قبل عمل بخاطر دختر چهارده ماهه م که شیر خودمو میخوره نرفتم هم گفتم دق میکنه ...

عزیزززم    خدا نکنه، این چه حرفیه....

چندوقت گذشته؟ از شیر گرفتیش؟

بذار یکم بزرگتر شه بعدش حتما برو اگه دوست داری

خواهر من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کرده فوق العاده شده

ایشون یکی از بهترین متخصص های جراحی های زیبایی هستن بیش از 12 سال سابقه دارن

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس : 09926761782

https://jarahezibaei.com/

یک عدد لپ چالی هستم😊   (کاربر تقریبا قدیمی😁)

من از کارای دکتر بنیادی خیلی خوشم اومد.طبیعی عمل میکنه و ایراد بینی رو رفع میکنه.در تلاشم زش وقت بگیرم.زنگ زدم مطب گفت برای شهریور سال بعد وقت مشاوره دارم!!!یک سال فقط تو صف مشاوره ای!

2) دکتر مسعود ناصری صدر

ایشون هم یکی از دکترهای معروف مشهد هستند و میگن حتی از تهران هم برای عمل پیش ایشون میان!

یکی از مراجعه کنندگاشون میگفت که خیلی برای بیمار وقت میذارن و به خوبی براش توضیح میدن،

هنوز خودم پیششون نرفتم و تجربه ای ندارم، ولی قراره به زودی نوبت بگیرم.

بعد از اینکه از نزدیک دیدمشون حتما تجربمو اینجا مینویسم.