2777
2789

نمیدونم هواش چطوره ما خودمون اینجا هنوز لباس تابستونه میپوشیم لطفا اگه اطلاع دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم پس برم لباس گرما رو بیرون بیارم از ساک

لباس گرم كه نه 

ولي در حد يه كت پاييزه بيار واسه هر نفر

شب اگه بخواي بري بيرون لازمت ميشه سرمايي باشي

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...

فکر کنم اخر هفته مازندران بارونی اعلام کردند .به نظر من هم لباس گرم وهم لباسای تابستونی ببر

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
ممنون گلم  باشه حتما میبرم

خواهش میکنم عزیزم سفر خوبی داشته باشید ان شاءالله

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

گلم هر جایی که تصمیم دارید برید هوای همون جا رو یه سرچ کن تا خیالت راحت باشه