2777
2789

من دوتا خواهر شوهر دارم و شوهرم یدونه پسر هست و مامانش و خواهراش خیلی ادعا دارن که دوسش دارن ( البته واسه اینکه بتونن بیشتر فوضولی و دخالت کنن تو رابطه ما )

الان با گذشت 3 ماه از عروسی هنوز مارو پاگشا نکردن منم نرفتم خونشون !!!! لازم به ذکر هست که ما یکسال هم عقد بودیم خواهراش اصلا مارو یه بارم دعوت نکردن !!!!!

حتی مادر شوهرم از وقتی عروسی کردیم یه بار اون مارو دعوت کرده یبارم ما اونارو دعوت کردیم الان فکر کنم 1 ماه ونیمه منتظره دوباره من با اینکه باردارم دعوتش کنم تا اونم منو دعوت کنه !!!!! بنظرتون چطوری باهاشون رفتار کنم ؟؟؟

رستا دختر قشنگم همه دار و ندارم ❤

چه زود باردار شدی😁

حالا ک دعوت نمیکنن براتو بهتره ک ن برو نه بیا بزار پسرش هروقت دلتنگ شه خودش یه سر میزنه و برمیگرده

بعدم توکه تازه رفتی خونه ی خودت ک نباید دعوتشون میکردی تا بیان باید خودشون بیان خونه نوییت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سه ماه فقط یکبار رفتی خونه مادر شوهرت؟

من هر هفته یه شب میرم سر میزنم با همسرم اون یه بار با دعوت بود برا شام منظورم این بود که فقط یه بار مارو دعوت کردن 

چه زود باردار شدی  من تا سه ماه بعد از عروسی هنوز دختر بودم 😂😂

خب مال شما یکم عجیب تره   من چون 30 سالمه اصلا قصد جلوگیری نداشتم و خوشبختانه خدا خیلی زود لطفشو شامل حالم کرد.

خب مال شما یکم عجیب تره   من چون 30 سالمه اصلا قصد جلوگیری نداشتم و خوشبختانه خدا خیلی زود لط ...

منم 30 سالمه

کار خوبی کردی مبارکت باشه

من قصد نینی دار شدن نداستم

تازه دو سال گذشت از عروسیم تو فکرشم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗