2777
2789

سلام دوستان من بشدت حالم بده و همش افسردم چندسال ک از زندگیم میگذره هیچ لذتی از زندگیم نبردم و هنوزم ناراحتم بخاطر وقایع گذشته حتی نخوام یاد بیارمم یادم میاد و کینه میکنم،الان کاملا زندگیم آرومه اما خودم نا آرام هستم خیلی دلشوره و بغض دارم،شماها چه داروهایی خوردید و توو چه مدت خوب شدید؟کمکم کنید ببینم دکتر اعصاب روان برم خوب میشم یا نه؟!

منو هومیوپاتی کمکم کرد امضامو بخون 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر اعصاب نرو.. انقد داروی خواب اور و با دوز بالا میده دیونه میشی.. بر پیش روان درمان یا مشاور

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

من‌افسرده  واسه شکست ....

اما ورزش روشروع   کردم وزنمم اومدپایین   باشگاه نداری از دوره های این خانم استفاده کن کارش عالیه من‌خیلی روحیه ام‌بهترشده هم‌وزنم‌ کم‌شده

ایدی تل گرامش دارم هنوزf_ttttt33@

بله عزیزم

دکتر اعصاب و روان برید

بر اساس مشکلتون یکی از روشهای دارو, دستگاه یا مراجعه به روان شناس یا ترکیبی از این روشها رو استفاده میکنه

حدودا 1سال طول میکشه تا درمانتون کامل بشه ولی بعد از سه چهار هفته نشونه های مثبت خوب شدن رو تو خودتون میبینید🍀

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه
حتما برو دکتر  من بعد زایمان افسرده شدم شش ماه دارو خوردم

بعد خوب شدی؟منم دارو خوردم اما خوب نمیشدم شرایط بدی داشتم دومین بار بچم دنیا اوردم این ۱۷ ماهشه هنوز افسردم از جمع گریزانم از فامیلام متنفرم 

من فقط توتنهاییام اشک ریختم خداروصدازدم  اینقدصداش زدم تاصداموشنید وواقعاواسم معجزه شدش 

وگرنه یه روزبی خبرمیخاستم جمع کنم برم وحتی دخترموبزارم برم

وواسه کساییی این روزاروبه سرم اوردن همیشه نفرینم پشتشونه که انشاالله دردبی دوابخوره بهشون و راه دکتررفتن ازشون کن نشه 

منم یه دوره خیلی حالم بد بود همش گریه ، تپش قلب و استرس و اضطراب . دکترم بهم قرص داد خوردم یکماهه آنچنان حالم خوب شد که گذشته اصلا واسم مهم نبود، منم واسه گذشته خیلی خودم رو سرزنش میکردم. الان باردارم دوباره افسردگی برگشته . باید بعد زابمان برم. 

میترسم کاملا نتونم درمان بشم،یا داروها چاقم کنند

داروها چاقتون میکنه. اما به دکترم گفتم این وضعیت ناراحتم میکنه, یه قرص گیاهی برام تجویز کرد که برگشتم به وزن قبلیم

چرا فکر میکنید کامل نمیتونید درمان شید😊بیشتر کمک تو درمانتون رو خودتون به خودتون میکنید. حتما ورزش یوگا یا پیلاتس رو تو برنامه تون بذارید

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه