2777
2789
عنوان

کمک 😢

72 بازدید | 11 پست

بچه ها میشه ازتون خواهش کنم یه شغل خونگی ک درآمد داشته باشه بهم معرفی کنید؟ 

خواهش میکنم راه بذارید جلوی پام 

من اجازه ندارم بیرون از خونه کار کنم و واقعا نیاز مالی دارم

لطفا کمکم کنید و نظر بدید ک چکار کنم 

واقعا دارم دیوونه میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یک ساعت پیش این ایده رو به خانمی دادم خالمم انجامش داده تو گوگل سرچ کن (آموزش ساخت عروسک روسی اونوقت تمام راه و چاه و الگوهاش هست)یک روز یاد می گیری وقتی درست کردی اولش با تعداد کم شروع کن خاله من با سه تا شروع کرد بعد ازشون عکس گرفت گذاشت برنامه ی دیوار هر عروسکی۱۲۰میفروشه و روشون ۵۰.۶۰تومن فقط خرج میکنه توی تبلیغات ت هم بزن عروسک از رو عکس هم درست میکنم بعضی عکس میعزستن بیعانه بگیر عروسک و درست کردی شبیه لباس بچه تو عکس بدوز ارسال هم پای مشتری دوخت لباس عروسک هم آسون خالم گفت ۲روز یاد گرفتم یک روز هم عروسک روز چهارم ۳تا عروسک درست کرد الان با پولا عروسک چرخ خیاطی خرید داره باهاش همه چی میدوزه

به سرمایه زیادی نیاز نداره؟

نه عزیز من قیمت وسایلشو. میخوای فردا از خالم بگیرم بذارم تو همین پست؟چون من خالم هیچ نداشت ۲تا بچه شوهرم بیعار بیکار 😔تازه ازون راه هم بین همسایه هاش وام خونگی تشکیل داد بعد وام بین فامیل شد الان خالم به شوهرش پول توجیبی ام میده البته که آدم نیست

نه عزیز من قیمت وسایلشو. میخوای فردا از خالم بگیرم بذارم تو همین پست؟چون من خالم هیچ نداشت ۲تا بچه ش ...

دستت درد نکنه لطف میکنی .

من راستش خنگم باید یکی بالای سرم بهم توضیح بده ک یاد بگیرم😂

آفرین به خالت انشالله که روز به روز درامدش بیشتر بشع

دستت درد نکنه لطف میکنی . من راستش خنگم باید یکی بالای سرم بهم توضیح بده ک یاد بگیرم😂 آفرین به خا ...

انشالله تو سایت آپارات هم چک کن ویدیو گذاشته امیدوارم کارت بگیره