2777
2789
عنوان

عاشق خطرناک...

215 بازدید | 19 پست

البته میدونم نباید بهش بگم عاشق چون عاشق واقعی عشقشو تهدید نمیکنه ابروشو نمیبره....

اگه تاپیک قبلمو خونده باشین میدونید که مشکل عصبی داشت 😔

با خانوادم حرف زدم تصمیم گرفتم جواب منفی بهش بدم رفتیم رستوران وقتی غذا رو اوردن همینجوری داشتیم حرف میزدیم بهش گفتم خیلیییی ام خوب گفتم که عصبی نشه ولی همینکه گفتم یه مکث کرد بعد گفت شوخی میکنی؟

دید جدی ام یهو هرچی رو میز بود پرت کرد گفت مگه من بازیچه تو عم همه داشتن بهمون نگاه میکرد بعدشم تهدیدم کرد که اگه پای کسیه دیگه ای درمیونه یا جوابم منفی باشه نمیزاره راحت زندگی کنم😒😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا دیونه ان، منم همچین موردی داشتم دقیقا مثل همین. با این تفاوت که وقتی دید واقعا رفتم و خطمو عوض کردم عکسایی که داشتیم رو نشون خانواده و دامادامون داد. من ب اونا نگفته بودم دوستیم هر چی داشتیم و نداشتیم رو گفت ب خانواده و تهدید کرد