یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اما ماست و کره میخورم هیچیشم نمیشه. کیک شیرینی و بستنی هم همین طور. تا حالا فقط به خامه گوشت و ...
سلام زهرا جان نی نیت خوبه 😘😘😘 میدونی دکتر ملکی چه روزایی میاد مطب
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
سلام زهرا خانم تبریک میگم مامان شدنت رو...میدونم این تاپیک بی ربط به بحث من هست اما ازت سوال داشتم...شما دیدم یچا گفته بودید دی اف ای شوهرتون 51هست میخاستم بدونم چطور باردارشدید بااین دی اف ای؟اخا مال شوهر من 36 هست با مورفو 3 تعداد 5 میلیون وتحرک 50 پیشنهاد اهدایی دادن به علت دی اف ای
میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد