2777
2789
مواظب پسرت باش😂

بنده خدا حتی گوشی نداره

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرفتیمون😐

بابا طیبعیه که پسرا تو این سن و سالها از بزرگتر از خودشون خوششون میاد ولی از سرشون میپره مگر اینکه عقده محبتی چیزی داشتا باشه  

تعجب نداره برین از ۱۶ سالگیه شوهراتون بپرسین😁

هرگز اجازه نده سکوت انتخابت باشد، وقتی که قلبت با صدای رسا با تو سخن میگوید ...
بیچاره داداشت خودت دوست پسر نداشتی؟

داشتم

ولی چون تجربشو داشتم نمیخوام قبل دانشگاه رل بزنه.

آدم میره دانشگاه تازه میفهمه تو دنیاش چ خبره

قبل دانشگاه رفتن عشق و عاشقی اشتباهه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

داشتم ولی چون تجربشو داشتم نمیخوام قبل دانشگاه رل بزنه. آدم میره دانشگاه تازه میفهمه تو دنیاش چ خب ...

مگه دانشگاه چخبره

مگه دانشگاه چخبره

کلا ب این عقیده دارم آدما قبل 18-20 سالگی عقل ندارن

یکم تو محیط بزرگتر آدم بره میفهمه اطرافش چ خبره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چرا؟؟؟

تدریس زبان با پسرای نوجوون داشتم خیلیییی منحرف فکر میکنن یه حرفای ناجور میزدن که شرم دارم بگم خودشون یه با علنا به من گفتن ما از تیچرای بی‌حجاب خوشمون میاد از پیرمردا و مردای مسنم من خیلی تیکه شنیدم 🙂 ولی با پسرای جوون مشکلی ندارم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
باشه ولی من تعجبم ازاین خانومه که میگه بهم گیرداده چیکارکنم  

حتما بندا خدا اذیته دیگه برای خود منم پیش اومده البته من هیجده بودم طرف همسنم بود گیررر بودااا  ابرو برام نزاشته بود یه دعوایی تو خونه و فامیل راه انداخته بود بیاو ببین...  تو این سنها کلشون داغه کارهای دیونگی زیاد انجام میدن

یکی از آشنا ها متولد 80 پسر ازدواج کرده😐

چند وقته پیش تو اشناهامون ۱۶ ساله نامزد کرد دختره هم همسنش بود😐

حکایت اون کاربریه که گفت رفتن خونشون سر سوسک دعواشون شده