2777
2789

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

ببخشید عکس کاملش رو ندارم یعنی خوردن یه تیکش رو

پودر قند رو من همیشه با چای صاف کن میریزم همین جوری یه قاشق چنگال گذاشتم روش و ریختم نرم قند رو 

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باکاغذ روغنی قالب درست کردم و بعد پودر قند ریختم رو کیکم خیلی دوسش دارم  الان عکسش میفرستم

اره منم از اینا درست میکنم خودم رفتم حاظریش رو بگیرم گفت ده تومن حیفم اومد بگیرم حالا هر دگه خودم درست میکنم

خود خواهی این نیست که اونجوری که خودت میخوای زندگی کنی خودخواهی اینه که از دیگران بخواهی اونجوری که تو میخوای زندگی کنن
چه جالب، من این دستورو با موز رنده شده امتحان کردم خیلی خوب شد. ولی کم پف کرد.

منم با موز درست کردم اما ماست یا شیر هم ریختم یکم خمیری بود اما این رو کلا شیر یا ماست رو حذف کردم بهتر شد

نامرد چقد خوجمل درسش کردی دلم خوااااااااااااااست چه با سلیقه ای تو

چشمت خوشگل میبینه عزیزم

نه بابا من اصلا کار هنری بلد نبودم اما یک سالی هست که تمرین میکنم دستم راه افتاده

میخواستم فقط به خانم بگم بگید بلد نیستم تو رو خدا برید؟ به دل کار راه میفتید

چشمت خوشگل میبینه عزیزم نه بابا من اصلا کار هنری بلد نبودم اما یک سالی هست که تمرین میکنم دستم راه ...

من کیک پرتقال و کیک موز و کیک سیب درست کردم ولی کیک هویج نه

هروقت خواستم درست کنم یه کاری برام پیش میومد

انگار قسمت نیست فعلا  

عقاید من به خودم مربوطه و بس.
عالیه

مرسیییبی😍😍

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم اصلا فک میکردم کیک بشه شانسی درست کردم شمام درست کنید خیلی خوب میشه