2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ی اولم رو خودم بودم و خودم بچه ی دومم که اومد شوهرم همه جور کمکی میکنه روزی صدبار هم میگه خیلی زحمت میکشی بچه رو نگه میداره مبخوابونه جارو میزنه ظرفا رو میشو لباسا رو پهن میکنه کشوها رو مرتب میکنه جای بچه رو عوض میکنه خلاصه خیلی کمک میکنه

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
یه سوال رفتازش با شما چه جوریه؟  بعد اینکه شما اینکه کنک نمیکنه ناراحت تون نمیکنه ؟  ...

اخه شوهرم تا دیروقت سرکاره خدایی بهش بگم یه کارو انجام میده مثلا میگم شیشه براش نبات داغ درست کن یا این خورده ریز کارا انجام میده خودم دلم نمیاد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

خیلی دلسردم...  عین دو تا همخونه ی دشمن طوری که مجبوریم با هم زندگی کنیم... دائم سر کارای خونه و خود بچه و خواب دعواست... البته که اون شبا هم میخوابه راحت تا صبح... هر وقتم دلش بخواد می ه سر کار 

نه مهری محبتی نه رابطه ای نه نوازشی 

. الان یکسال و نیم بیشتره که هیچی نداریم...

اگه بچه ی اولتونه 80 درصد طبیعیه مردا هیچی بلد نیستن ولی برای رابطه با این که میدونم خسته ای ولی خودت پیشنهاد بده

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
اگه بچه ی اولتونه 80 درصد طبیعیه مردا هیچی بلد نیستن ولی برای رابطه با این که میدونم خسته ای ولی خود ...

نه مشکلم اصل رابطه نیست... نبودم نبود... انقد برام مهم نیست که خودم پیشنهاد بدم

باید یه دستی چایی دم کنم بریزم نون بکنم... حتی امروز یه دستی سیب زمینی سرخ کردم... همش ميترسيدم روغن بپره به صورتش... ولی زمین هم نمیمونه.. تو کریر هم نمیمونه 

من پسرم 11 سالشه شیفت صبح هست یعنی تا بجنبم شده ساعت 12 میاد خونه به خدا انگار زندگیم رو دور خیلی تند هست اون روزی همه ی کارها رو ول کردم موهامو براشینگ کردم آرایش کردم لباس خواب حریر قرمز پوشیدم اومدم کنار شوعرم از هوشحالی چشماش برق زد بعد دیدیم در میزنن من فرار کردم حموم اونم درو باز کرد پسرم بود گفت جلسه داشتیم تعطیلمون کردن 

باید یه دستی چایی دم کنم بریزم نون بکنم... حتی امروز یه دستی سیب زمینی سرخ کردم... همش ميترسيدم روغن ...

چند وقتشه منم پسر اولم همین طوری بودم یه دستی برنج و ماکارانی آبکش میکردم هییییی چه زود گذشت