2777
2789
عنوان

انگل در بارداری

2713 بازدید | 22 پست

ببخشید خانما من 10 روز دیگه زایمانه امروز رفتم دستشویی بخشید ببخشید شکمم کار کرد دوتا کرم تو مدفوعم دیدم میترسم واسه بچه ضرر داشته باشه کسی تاحالا تجربه ای داشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم ...وقتی حامله بودم منم این مشکلوپیداکردم..قرص انگل به شدت مضره براهمین نمیشداستفاده کنم...دکترم گفت یه مدته خیلی انگل توبارداری سروصداکرده ولی نترس چیزی نیست...خلاصش کنم الان دخترم دوسالشه سالم وباهوش..درضمن ده روزبیشترم نمونده نگران نباش

سبزی که نمیخورم شایدم بخاطر میوه باشه نمیدونم

من نمیدونستم از الان تاثیر داره اخه منم تا یک هفته تا ده روز دیگه زایمان دارم دیشب خوردم 

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
من نمیدونستم از الان تاثیر داره اخه منم تا یک هفته تا ده روز دیگه زایمان دارم دیشب خوردم 

کچ جا خوندم کرمک رو بچه تاثیری نداره خودمون اذیت میشیم دیگه اخرا هم هس زیاد مهم نیس