2777
2789

شوهر منم گیر میده. اما نمیگه پاشو کار کن. میگه سرتو از گوشی بردار. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من دلش میسوزه گوشی رو میگیره میگه بزار کنار استراحت کن تا بچه ها خوابن ظهر هم دخترمو نگه میداره ...

نه بابا... نگران کجا بود.. منظورش اینه پاشم کارای دیگه رو بکنم

کلا همسر من کار کنم تو خونه وقتی هست

موبایل بگیرم دست وقتی هست هرکاری انجام بدم وقتی هست که تنها بمونه بدش میاد تازه ما تو رخت خواب گوشی ممنوعه یعنی شدا۳/۴میریم بخوابیم تا صب حرف میزنیم ولی نباید به ساعت گوشی نگا کنیم حتی ساعت و بخوایم بفهمیم پامیشیم چراغ روشن میکنیم 

همش باید یا فیلم ببینیم یا حرف بزنیم 

البته خودمم عادت کردم🐀😐

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

😂😂😂😂 عزیزم تازه فهمیدی..

همه ی مردآ اینجورین ..اصلا برات پیش اومده ..دقت کردی در حال پخت و پز و رفت وروبی ..ولی وقتی که آقایون از سرکار میاین تو تازه کارت تموم شده و نشستی برا استراحت یا تی وی دیدن یا گوشی چک کردن...😅😅😅

خب ما این مشکل رو درمان کردیم ..وقتی بابا و داداشم از سرکار میان ..من و مامانم و خواهرم هر سه تامون میپریم تو آشپزخونه هر کس سره یه کاری خودشو مشغول میکنه😁

عزیزم همیشه یادت باشه وقتی آقایون اومدن خونه اگه گوشی دستته باید فورا قایم کنی و گوشی بازی نکنی ..

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

تمامحرفایی که زدی دقیقاشرح احواله منه موبه مو...بخداالان اومدم بعدازیک روزمهمونداری تمام وجودم کبوده اومدم نشستم گوشی برداشتم دقیقاداشتم به این فکرمیکردم که اگه دهنشوبازکردتبلتوبکنم توحلقش 

نه بابا خونه مارو ببینی عین کافی نته تا ناف میریم تو گوشی بعد بچه گریه میکنه جفتمون نچ نچ میکنیم که مزاحم کارمونه😅

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !