من یک ساله فارغ التحصیل شدم . از همون اول دنبال کارم ولی تا الان هیچی به هیچی . انقد مصاحبه رفتم دیگه از دستم در رفته.بعضی وقتا شده تو یه روز چند جا رفتم که یکیش شرق بوده یکیش غرب . تو کانال های استخدامی مثل تهران استخدام ، آی استخدام ، شبکه شاغلین مومن ، برنامه دیوار و شیپور عضوم و ساعتی چک میکنم اگهی ها رو . کاریابی ثبت نام کردم . نمیدونم باید چیکار کنم . مدرک icdl2 دارم . ورد و اکسل بلدم . روابط عمومیم خوبه . اخه چرا تو مصاحبه ها رد میشم 😢 بابام کارگره و واقعا خجالت میکشم ازین وضع 😔
من ۸ سال حق التدریس بودم تو دانشگاه همزمان هر جا استخدامی بود شرکت میکردم تا اینکه سال ۹۵ استخدامی اموزش و پرورش شرکت کردم و شکر خدا قبول شدم و استخدام شدم.منم سر پیدا کردن شغل بی نهایت اذیت شدم با اینکه مدرک ارشد از دانشگاه سراسری داشتم و استعداد درخشان بودم
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من ۸ سال حق التدریس بودم تو دانشگاه همزمان هر جا استخدامی بود شرکت میکردم تا اینکه سال ۹۵ استخدامی ا ...
منم مهندسی سراسری خوندم . ازمونای استخدامی هم شرکت کردم . حتما نمیخوام رشته خودم باشه من به کارای اداری و منشی هم راضیم ولی همونم پیدا نمیشه . نمیدونم واقعا باید چیکار کنم
فکر میکنم یکیش به خاطر چادرم باشه اخه یکی دو جا مستقیم بهم گفتن . یکیش هم اینکه سابقه کار ندارم . حتی من تو مصاحبه ها میگم حاضرم واسه شروع با حقوقای پایین شروع کنم ولی بازم هیچی به هیچی