2777
2789

من یک ساله فارغ التحصیل شدم . از همون اول دنبال کارم ولی تا الان هیچی به هیچی . انقد مصاحبه رفتم دیگه از دستم در رفته.بعضی وقتا شده تو یه روز چند جا رفتم که یکیش شرق بوده یکیش غرب . تو کانال های استخدامی مثل تهران استخدام ، آی استخدام ، شبکه شاغلین مومن ، برنامه دیوار و شیپور عضوم و ساعتی چک میکنم اگهی ها رو . کاریابی ثبت نام کردم . نمیدونم باید چیکار کنم . مدرک icdl2 دارم . ورد و اکسل بلدم . روابط عمومیم خوبه . اخه چرا تو مصاحبه ها رد میشم 😢 بابام کارگره و واقعا خجالت میکشم ازین وضع 😔

من ۸ سال حق التدریس بودم تو دانشگاه همزمان هر جا استخدامی بود شرکت میکردم تا اینکه سال ۹۵ استخدامی اموزش و پرورش شرکت کردم و شکر خدا قبول شدم و استخدام شدم.منم سر پیدا کردن شغل بی نهایت اذیت شدم با اینکه مدرک ارشد از دانشگاه سراسری داشتم و استعداد درخشان بودم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم 

تو که همه ملزوماتت کامله

ان شاءالله  به زودی کار پیدا میکنی

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من ۸ سال حق التدریس بودم تو دانشگاه همزمان هر جا استخدامی بود شرکت میکردم تا اینکه سال ۹۵ استخدامی ا ...

منم مهندسی سراسری خوندم . ازمونای استخدامی هم شرکت کردم . حتما نمیخوام رشته خودم باشه من به کارای اداری و منشی هم راضیم ولی همونم پیدا نمیشه . نمیدونم واقعا باید چیکار کنم 

منم مهندسی سراسری خوندم . ازمونای استخدامی هم شرکت کردم . حتما نمیخوام رشته خودم باشه من به کارای اد ...

بازم تلاش کن ناامید نشو...به خدا من انقدر استخدامی شرکت کرده بودم کلا حسابش از دستم در رفته بود.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
علت رد شدنتو نفهمیدی؟

فکر میکنم یکیش به خاطر چادرم باشه اخه یکی دو جا مستقیم بهم گفتن . یکیش هم اینکه سابقه کار ندارم . حتی من تو مصاحبه ها میگم حاضرم واسه شروع با حقوقای پایین شروع کنم ولی بازم هیچی به هیچی 

بازم تلاش کن ناامید نشو...به خدا من انقدر استخدامی شرکت کرده بودم کلا حسابش از دستم در رفته بود.

از خونوادم خجالت میکشم . حس خیلی بدیه . این همه درس بخون . بهترین دانشگاه قبول شو که اخرش بشه این . نتونی یه باری از رو دوش پدر مادرت برداری