برای آرامشم صلوات بفرستید😍کسی که غر میزنه میخاد شنیده بشه بهش توجه بشه نه اینکه تو هم باهاش کل کل کنی و بیشتر بری رو مخش.. وفاداری یعنی کسی هوات رو تو جایی که نیستی داشته باشه :( فاجعه اونجاس که حتی یکی نباشه که باهاش راحت درد ودل کنی... ۸ تا کاربریمو ترکوندن و الان اسممو گذاشتم سلطان تا ۱۴۰۰ /بزرگ ترین آرزوم اینه با عشقم زندگی ارومی داشته باشم و عشقم بفهمه دوسش دارم ... سلامتی خانوادم صلوات بفرستید 💋💗💓🥰❤🧡⚘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من پارسال سوییت گرفته بودم انصافا خیلی خوبه خوشگلم هستن
میکرو بهتره یا سوییت ؟
اشیمشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچههای جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسبترین قیمت پذیرفته میشود
این مانتو های مخمل و سوییت جنسش گرمه یا نه؟ منظورم اینه ک جایی بخوای بپوشی میتونی با همون مانتو باش ...
پاییزه ست
خیلی گرم نیست
پالتو نیست
اشیمشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچههای جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسبترین قیمت پذیرفته میشود