2777
2789
عنوان

پسرمو یه صلوات مهمون میکنید 😔

310 بازدید | 16 پست

سلام مامانا واسه پسرم دعا کنید ،یه صلوات مهمونش کنید ،هر کی فرستاد لایک کنه/امشب تولد۳سالگیشه😔هیچوقت نمیخواستم تولدش برسه ،چون گفتن سه سالش بشه تست اتیسم ازش بگیریم ،تولد براش نگرفتم اگه جواب تستش خوب باشه که دلم شاد بشه یه جشن میگیرم ،که هیوقت تولد سه سالگیش یادش نره دعاش کنید

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم خدای نکرده علائمشو داره؟؟

علایمی که من از اینترنت خوندم نداره ولی گفتار درمانش مشکوک شده میگه چند تا علائم فرعی داره نمیدونم 

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢

الهی بحق علی به جمال پاک محمدعربی به حق چهارده نورمقدس به حق مادرم فاطمه زهرا سلام الله علیها تواین شبای ماه صفر خداخودش پسرکوچولوتونو شِفای عاجل عنایت کنه وهرچی زودترلباس عافیت بپوشه....الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.❤❤❤❤❤❤❤❤

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره