2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

1418 بازدید | 8 پست

سلام پسرم 35 روزه شه نفخ داره دکتر براش پدی لاکت با دایمتیکون نوشت دادم ولی تاثیری نداشت گریپ میکچرم که میخوره شیر بالا میاره ولی نه در حد زیاد 

میخواستم بهش رازیانه با زیره و نبات بدم اشکالی نداره کسی بوده به بچش داده یا نه 

رازیانه و زیره و نبات دکتر به بچه ی داداشم گفت بدین بجای داروی شیمیایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله پسر نباید رازیانه بخوره، بهش نعنا دم کن با نبات بیرنگ بده بخوره کلا باید تحمل کنی تا این دوره بگذره اوکی شه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

عزیزم یه دوره ای هست که بایستی بگذرونی بچه های من از شدت درد سست میشدن من کولیک ایز با پدیلاکت دادم نبات و زیره هم دادم تقریبا بیفایده بودن ولی پونه با نبات دم میکردم ۲۰ دقیقه بعد شیر میدادم این بهتر بود ولی باز درد داشتن

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
عزیزم یه دوره ای هست که بایستی بگذرونی بچه های من از شدت درد سست میشدن من کولیک ایز با پدیلاکت دادم ...

راستی میگن اهورا نی نی خیلی خوبه موندم برم دکتر یه مشورتی بکنم یا نه 

میگم شاید اینم بی فایده باشه

راستی میگن اهورا نی نی خیلی خوبه موندم برم دکتر یه مشورتی بکنم یا نه  میگم شاید اینم بی فایده ...

دکتر بچه های من گفتش همه این شربتها عین آب هستش الکی به بچه همه چی نده دوره هست و باید بگذره منم بیخیال هر دارویی شدم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣