2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

70 بازدید | 7 پست

سلام دوستان با وجود اینکه کلی تمرین کردیم هم با همسرم هم یک ساعت قبل آزمون با مربی تو محل امتحان ولی به طرز خیلی عجیبی با وجود اینکه ان قدر خوب واسه دیگران توضیح میدادم و تفهیم امتحان شهری رو خراب کردم قرص هم خوردم ولی چون یه آقا و خانم قبل من خراب کردن منم بهم ریختم اصلا پدالای ماشین هم خیلی فرق داش قرار بود قلق گیری کنم از یادم پرید خیلی داغونم امتحان بعدی موند ماهه بعد خیلی آسون همه چیو ازدست دادم بااینکه بار اولم بود ولی اگه یه بار دیگه امتحان میدادم همون موقع قبول میشدم نمیدونم چیشد کلی تلاش و نذرونیاز  شاید قسمتم این بوده دیگه

از تجربیاتتون بگین لطفا مثلا من یاد گرفتم از بچه ها پر گاز برم چون پدالا ایراد دارن اکثرا افسر هم هی تاکید میکرد گاز بده محکم درحالیکه ماشینای تمرینی من نیازی به گاز زیاد نبود بعدم پدال گاز افسر مخفی بود😐افسر میگف دنبال پات میگردی؟!گم شده

یاد آوری شد برام موقع دنده عقب رفتن فرمانودرست کنم بعد

ولی انصافا پارک دوبل رو خوب رفتم خودشم بهم فرمون میداد ولی آخرش گف فاصله بین2ماشین زیاده😐1متر اینا بودش

ادامش رو شما بگید دوستیا نمیدونم چرا مدتیه تاپیکای من کم سعادت هستم از حضورتون بگو یاعلی بیا نفراول

اول و مهم ترین اصل اعتماد به نفسه... 

من که انقدر استرس داشتم هیچی نفهمیدم پدال و کلاج و... شرایطش چطوره... 

فقط یه طوری بشین نفر آخر اون ماشین بشی برای آزمون . تا حساسیت افسر بیاد دستت 

معمولا پدال ماشین افسر سفت تره و آدم فرصتی برای قلق گیری ندارن و با همون پر کردن گاز و بازی الاکلنگی بیشتر با کلاج و گازه که دستش میاد چقدر فشار لازمه

نباید همزمان ک گازتو پر میکنی پات رو کلاج بی حرکت بمونه

یاد بگیر بازی کنی الاکلنگی و مهم اینه خاموش نکنی و صدا گازت هم مثل ماشین مسابقه ای ها در نیاری

وقتی پارک دوبل میکنی به محض جا گرفتن بین دو تا ماشین ایست نکن بلکه برآورد فاصله کن از جلو و عقب نه بچسبونی به عقبی نه به جلویی. که هم خودت جای مانور برای بیرون اومدن از پارک داشته باشی هم ماشین های عقب و جلویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پدال ماشین افسر سفت تره و آدم فرصتی برای قلق گیری ندارن و با همون پر کردن گاز و بازی الاکلنگی ...

والا کلاجش خیلی شل بود همه میگفتن.پارک دوبل عالی رفتم ولی به قول مامانم اینا بهانه میارن بار اول رد کنن گف فاصلت از ماشین جلویی خیلیه درحالیکه 1متربود

اول و مهم ترین اصل اعتماد به نفسه...  من که انقدر استرس داشتم هیچی نفهمیدم پدال و کلاج و... شر ...

من پدرشوهرم چون خبر داشت رفتم امتحان زنگ زد پرسید منم از شوهرم پرسیدم چی بگم گف راستشو بگو قبول نشدی ولی به مامان خودم گفتم به هیچکس نگه اونم گف به بابات و بچه ها هم نگفتم گفتم نوبت نرسیده بهش حالا میگم اگه پدرشوهرم پرسید چرا قبول نشدی همینو بگم چون واقعا هم من گروه اول بودم نشنیدم موندم آخر بگم قبول نکردن که بمون دفعه بعد به نظرتون بد میشه؟